Mit csináljak, hogy a kiscicám megtanulja a nevét?
Figyelt kérdés
4 napja lett egy 3 hónapos maine coon kandúrkám,nagyon szeretni való,kedves és okos kis teremtés:) Viszont egyáltalán nem reagál a nevére.Tudom,rövid ideje van nálunk,de folyton a nevén szólongatom,mikor vele vagyok,mégsem tudja,hogy ez a neve,a fejét se fordítja oda,ha hívom.Etetésnél is a nevét ismételgetem,de nem reagál rá,nem jön oda hozzám.Mit tehetek,hogy megtanulja?A válaszokat előre is köszönöm!2018. szept. 4. 19:20
1/6 anonim válasza:
Pff, enyém 3 év után se hallgat a nevére, bár rám néz, ha beszélek hozzá. Tudja ő, csak nem érdekli. Sőt a kajára hívó hang (sziszegés) sem érdekli, míg mamám macskái kert végéből is rohannak erre
2/6 anonim válasza:
Még több kitartás javaslok. Ennyi idősen az enyém sem reagált rá, legalább fél év kellett. Úgy vettem észre, hatásos, ha a nevében lévő valamelyik magánhangzót megnyomod, de onnantól mindig úgy hangsúlyozd. Az állatok a magánhangzókat hallják jobban, és magát a hangsúlyt.
3/6 anonim válasza:
Hónapokba telik, mire megtanulja.
Mindig ugyanazzal a feltűnő hangsúllyal mondd a nevét, és mindig pozitív dolgot társíts hozzá, ami a cicáknál az etetés :)
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:))
2018. szept. 5. 21:29
5/6 anonim válasza:
Az enyém is kb fél év után jegyezte meg. De csak akkor hallgat rá, ha vmi pozitívat remél, pl kaja, vagy kiengedem, vagy ilyesmi. Ha leszidom, akkor részleges süketség van.
6/6 anonim válasza:
Mondogasd sokszor a nevét,eaz enyém csak 2 napja tanulta meg,és 3 hete van nálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!