Miért ilyen a macskám?
Nemszereti ha kézben van azt sem ha simogatva/szeretgetni akarjuk őt, de ha kaját kunyerál akkor persze már jo kis cica.
Pedig sosem bantottuk őt,ezért nemértem hogy miért ilyen, 3-4 hónapja van nálunk.
Ilyen a személyisége. Nem minden macska szereti, ha "macerálják", bár amennyire tapasztaltam, a többségük igen, legalábbis ami a simogatást illeti. Ölben lenni már más, szponzoráltam már barátságos, tüneményes, kedves macskát, aki bújt, dorombolt, minden, de a felvétel ellen finoman tiltakozott, pedig szerintem eléggé jól tudom, hogyan kell fogni egy macskát, általában roppant elégedetten dorombolnak a karomban.
S volt macskánk, aki leginkább a fotelben szeretett üldögélni, nem volt az a bújós, bár meg lehetett fogni pár másodpercre, ha nagyon akartuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!