Miért lehet véres a cica helye, ahova lefekszik?
A cicám nemrég bolha fertőzésen esett át. Sajnos nem kaptuk el időben (ez hosszú történet, naivan azt hittük, a bolha csepp jó). Amint észleltük a dolgot, azonnal bolha sampon, nyakörv, nem tettük vissza a helyére, azóta kint van az udvaron többnyire. Azonban amikor bejön és lefekszik egy világosabb helyre, véres pöttyök lesznek az egész területen és körülötte. Halott bolhát már láttam azokon a helyeken, de a szőrében viszont nem.
Mi lehet? Bolhás maradt mindennek ellenére is?
Újabb fürdetés kellene?
Az állatorvos is lehetőség, tudom, de kíváncsi lennék, mit mondotok!
Köszönöm a válaszokat!
Kedves első kommentelő! Igen, jelen pillanatban sajnos az utolsó megoldás a doki, mert ezek szerint te még soha az életben nem kékültél egyik napról a másikra nehéz helyzetbe, így fogalmad sem lehet, milyen, ha másoknál ez előfordul. Biztos ez az oka, hogy az első dolog, ami eszedbe jut, hogy hasonló dolgokat kommentelj.
Remélem, soha nem is leszel ilyen helyzetben, hiszen neked biztosan sokkal több eszed van...
Csak ahhoz kevés, hogy gondolkodj, mielőtt bántó beszólásokat, szövegeket írsz.
Itt zárom le ezt a beszélgetést, nem reagálok a további (mert hogy gondolom, lesz további) kommenteidre.
Normális csepp vagy nyakörv kellene, ha ennyire bolhafertözött helyen élsz.
Sajnos igen, a hatékony nem olcsó, és akkor már az a legjobb, amit az állatorvos ad, és ő is rakja fel, mert ő biztos jol csinálja.
Valószínűleg bolhák miatt, én cicám kiskorában olyan bolhás volt, hogy mikor sima vízzel lemostuk, barnás vörös lett a víz tőle... :(
Broadline cseppet vettem neki, orvos ajánlotta, ez mindenre jó, ami bolhás macska esetén amúgy se árt (férgek, bolha, kullancs). 3000 Ft egy hónapra ad védelmet. Amíg kijárkálhat nyáron, én a helyedben vennék neki, télen én se szoktam úgyse megy ki, csak nyáron, de akkor végig minden hónapban, és így semmilyen élősködője sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!