Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Macska AIDS! Tapasztalatok?

Macska AIDS! Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
A cicám pár napja esténként levert, és lázas, nappal meg jól van. Az orvos azt mondta, hogy elképzelhető, hogy megfázott(szobacica, és a napokban le kellett vinni az utcára fél órára, a szélben ácsorogtunk). De lehet, hogy AIDS-es. Van valakinek ezzel tapasztalta, mik voltak az induló tünetek?
2010. jún. 21. 19:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha húsz ezer nála nézz másik orvost olyan 10körül is csinálják a tesztet, de abba már nem csak a fiv van benne, hanem a felv is.
2010. jún. 21. 20:10
 12/18 anonim ***** válasza:
Nekem a Csikós dokiék a Mancsokban december elején 3800 forintért csinálta meg a FIV-FeLV tesztet, némi kedvezménnyel, mivel mentett cicáról volt szó.
2010. jún. 21. 20:11
 13/18 anonim ***** válasza:
szobacicánál ritka ez a betegség. így kisebb az esélye, hogy a tied elkapta. de valóban érdemes tesztet végeztetni dokival.
2010. jún. 21. 20:11
 14/18 A kérdező kommentje:

remélem,hogy kicsi, bár ma nagyon betojtam rajta. szfinx fajtájú macska, az alomból is elkaphatta, azóta nem találkozott más macskákkal. eddig nem volt semmi baja. most volt egy éves. ma teljesen ki voltam emiatt... elég komoly veszteség lenne, ha ő itt hagyna, ha el kéne altatni. egyébként nem bírnám nézni, hogy szenved, amiatt is éjszakákon keresztül virrasztottam, mert lázas volt, nagyon dobogott a szíve, erősen vette a levegőt. de most épp jól van, nemrég jöttem haza, és semmi baja, eszik is!!!

és ma rendesen evett is (ha tőle függne, fél kiló konzerv tápot bevágna)!

2010. jún. 22. 03:22
 15/18 anonim ***** válasza:

Ha rendes tenyésztőtől vetted, törzskönyvvel és szűrt szülőktől, szűrt alomból, és szobamacska, akkor gyakorlatilag nem lehet fives. Ha mégis a tenyésztő garanciát vállalt rá.

Ha meg valami szaporítvány, akkor ki tudja.

2010. jún. 22. 10:08
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
alomból hogy kaphatta volna el? jár oda másik macska vagy te belelépkedsz a kinti cipőddel amin behozhattad?
2010. jún. 22. 10:15
 17/18 anonim ***** válasza:
kedves előző alomnak a megszületett kiscicákat és az anyjukat hívják.
2010. jún. 22. 10:16
 18/18 A kérdező kommentje:
én nem a tenyésztőtől vettem, hanem kaptam valakitől már közel fél éve, aki nem tudta megtartani.
2010. jún. 22. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!