Kiscicák pár órás eltűnés után előszoktak kerülni? Mik a tapasztalataitok?
#9. Írtam is, hogy nálam is csak felügyelet mellett, épp ezért is lepődtem meg, hogy hogyan tűnhetett így szem elől ilyen hirtelen.
#10. Írtam fent, hogy el sem veszett, elaludt a spájzban egy polcon és nem vettem észre, ő meg annyira aludt, hogy nem reagált mikor hívtam. Nem divat nálunk sem a macskaeltűnés, ezért ijedtem meg hirtelen, mert amúgy olyan kis okosak, ügyesek, szófogadóak. Lehet van aki órákat várna mire cselekszik, de nekem annyira mindig szem előtt van a kicsi, hogy már akkor is bepánikolok, ha 10 percig nem látom. Már osztottam a facebookon, írtam az összes szomszédnak, fejlámpával jártam a telket sötétben, aztán kiderült hogy itt alszik tőlem 3 méterre. :-D Szerencsére itthon dolgozok, így a nap 24 órájában velük vagyok. Ha el kell mennem valahova, addig behívom őket a lakásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!