Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Kiscicák pár órás eltűnés...

Kiscicák pár órás eltűnés után előszoktak kerülni? Mik a tapasztalataitok?

Figyelt kérdés
Nem tudok lefeküdni, itt várom nyitott ajtónál és egyre szomorúbb vagyok, pedig még csak 2 órája ment ki. 4 hónapos, nagyon vagány és eleven. Nap közben is kijár már, de nem szokott túl messzire menni tőlem. Mindig tudja mikor van nagyjából takarodó, be is szokott jönni ha hívom. Tudom, hogy nem tudjátok megmondani, hogy előkerül-e, csak míg várok, kíváncsi vagyok tapasztalatokra, ti hány órát vártatok, mikor került elő, előkerült -e, mikor hirdettétek meg az eltűnését stb.
2018. aug. 24. 21:50
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

#9. Írtam is, hogy nálam is csak felügyelet mellett, épp ezért is lepődtem meg, hogy hogyan tűnhetett így szem elől ilyen hirtelen.

#10. Írtam fent, hogy el sem veszett, elaludt a spájzban egy polcon és nem vettem észre, ő meg annyira aludt, hogy nem reagált mikor hívtam. Nem divat nálunk sem a macskaeltűnés, ezért ijedtem meg hirtelen, mert amúgy olyan kis okosak, ügyesek, szófogadóak. Lehet van aki órákat várna mire cselekszik, de nekem annyira mindig szem előtt van a kicsi, hogy már akkor is bepánikolok, ha 10 percig nem látom. Már osztottam a facebookon, írtam az összes szomszédnak, fejlámpával jártam a telket sötétben, aztán kiderült hogy itt alszik tőlem 3 méterre. :-D Szerencsére itthon dolgozok, így a nap 24 órájában velük vagyok. Ha el kell mennem valahova, addig behívom őket a lakásba.

2018. aug. 26. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!