Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Milyen érzés ezt végignézni?

Milyen érzés ezt végignézni?

Figyelt kérdés

Ez a videó nagyon megható . Én fiú létemre könnyeztem rajta. Imádom az állatokat .

[link]

2010. jún. 21. 13:45
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Igen vannak érzéseik...
2010. jún. 21. 14:29
 12/17 anonim ***** válasza:
77%

14:25: vannak. + meglepoen fejlett memoriajuk, es kombinacios kepessegeik is.

Egyes fajoknak kifejlettebb az idegrendszere mint az embereknek, es egy csomo olyan dologal rendelkeznek, amit 50-100 eve csak az embernek tulajdonitottak.

Amit biztosan nem csknalnak, nem epitenek internettet.

2010. jún. 21. 14:29
 13/17 anonim ***** válasza:
77%
Nekem nm indítja el....micsináljak?Látni szeretném szegény cicust:(
2010. jún. 21. 18:18
 14/17 anonim ***** válasza:

Megható és fájdalmas...

Nem is tudom mi lesz ha bármelyik cicámmal történik valami. Rémisztő belegondolni. :(

2010. jún. 21. 20:45
 15/17 anonim ***** válasza:

Szegény kis manó, hogy kitart a barátja mellett :( Bele se gondolok mi lenne ha az én cicám feküdne ott.

(Ha máshonnan nézem a dolgot, a kandúrom ugyanígy gyömöszöl engem minden este, teljesen ugyanezekkel a mozdulatokkal, az is lehet, hogy a cica nem fogta fel, hogy a másik meghalt.)

2010. jún. 22. 10:36
 16/17 anonim válasza:
Kár volt megnéznem, teljesen kiborultam...2 hete halt meg a cicám:(
2010. jún. 22. 15:11
 17/17 anonim válasza:
Szegény cica!Én végigbőgtem az egészet.Amúgy nagyon rossz érzés mivel imádom az állatokat főleg a macskákat.
2010. jún. 24. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!