Kezdőoldal » Állatok » Macskák » 2 hónapos kiscicának elég...

2 hónapos kiscicának elég ennyi ahhoz, hogy komoly sérülést szenvedjen?

Figyelt kérdés

Kb 2 hónapos a kiscicám. (sajnos úgy került hozzám, hogy nem tudom pontosan mennyi idős)

Állandóan esik - bukik, félek, hogy megüti magát. Ma például a kezemből is kiugrott, kb fél métert (lehet egy métert) "esett",de ment tovább.

Nagyon aggódok érte, jó hogy eleven de félek, hogy valami belső sérülést szenved az esésektől, de nem vihetem naponta többször orvoshoz.

Túlparázom? Bírják az eséseket a kiscicák? Köszönöm a válaszokat!

2018. aug. 20. 19:06
 1/5 A kérdező kommentje:
Eszik, játszik normálisan. Belső sérülésnek milyen tünetei lennének?
2018. aug. 20. 19:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Túlparázod. Hihetetlen, miket képesek művelni a kismaccsok.

Legyen benn a házban, biztonságban. Tuti nem eshet olyan nagyot. Most tanulja a talpra érkezést, hogy mi veszélyes, mi nem. Ügyesedik.

Egyébként az én, mostmár nagycicám kiskorában kiugrott az első emeleti ablakból. 3-4 hós lehetett. Azt hittem szívbajt kapok. Ügyesen talpra érkezett, csak a körmei szakadtak fel picit, de nem vérzett hál' istennek (csak nagyon megijedtünk mindketten).

Amíg eszik, iszik, játszik, aktív, addig nagy baj nem lehet.

2018. aug. 20. 19:53
 3/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
2018. aug. 21. 00:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Az én macskámat pár hónapos korában lerúgta a nyulam az emeletről és esett vagy 3 métert, az oldalára érkezett. Most vagy 7-8 éves. Nagyon szívósak, nyugi. :)
2018. aug. 25. 15:43
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2018. aug. 26. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!