Ti bolti vagy házilag készített fogkrémmel mossátok a cicátok fogát?
Épp fogkrémet akartam rendelni a cicáinknak, amikor rátaláltam egy angol nyelvű weboldalra, ahol leírják, hogy kell házilag cicafogkrémet készíteni (ez az az oldal mellesleg: [link] )
Ebben legalább biztos nincs semmi fluorid, vagy káros színező, ízfokozó anyag...Vagyis nem tudom, a szóda-bikarbóna lehet káros a cicáknak? Nyilván ha a fogukat mosnám szóda-bikarbónás pasztával, csak egy nagyon pici mennyiség kerülne be a szervezetükbe, de az a pici mennyiség se károsíthatja pl. a veséjüket vagy valami?
Szerintetek kipróbáljam ezt, vagy inkább netről rendeljek ilyen "bolti" fogkrémeket nekik?
Irigyellek... Igen. Bar nekem lenne idom ilyeneken akarcsak gondolkodni.
Nalunk a macska verebet, galambot, denevert fog es megeszi. Nincs igenye fogmosasra. Az evolucio ezt megoldotta neki.
Ugye azokat a cikkeket olyanok írták, akik ezeket a fogkrémeket árulják?
Én angolt tanítok, és biztosíthatlak, hogy ha nem küldöd el a macskádat nyelvórára, akkor félreértés miatt fogja bekapni egy hatalmas kutya. Ja és a macskákat nagyon spéci módszer szerint kell tanítani, szóval dupla annyiba kerül az oktatás, mint az embereknek.
Ezt sem hallottam még, hogy a macskáknak fogat kellene mosni... :D elég groteszk az előttem lévő látvány, hogy a vadonban egy antilop mossa a tigris fogát :D Hidd el hülyeség, nem kell mosni csak marketing.
Vannak megfelelő jutalomfalatok amik elvégzik ezt a feladatot, kutyáknál is és macskáknál is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!