Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogyan taníthatnám meg a...

Hogyan taníthatnám meg a macskámat, hogy melyik a mi ajtónk egy 6 emeletes házban?

Figyelt kérdés
A negyedik emeleten lakom és rendszeresen kiengedem a macskát a házak közötti parkba, de más lakókkal be szokott jönni a lépcsőházba, és jöttek a panaszok, hogy a macska a jó ajtón, de a rossz emeleten akart bemenni. Bár azt is elhiszem, hogy a macska pontosan tudja, hogy az nem a jó ajtó és csak kíváncsi.

2018. aug. 8. 17:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
80%

Mi a felelőtlen?

Hát az, hogy kiengeded sétálni. Tehát minden, az egész!

2018. aug. 8. 18:27
 12/16 anonim ***** válasza:
63%
Olyan picike lakásba minek viszel macskát? Én sem tartok baromfiakat, mert nem tudom őket hova tenni. Pedig szeretnék...
2018. aug. 8. 18:28
 13/16 anonim ***** válasza:
59%
Én összeszoktam szedni az ilyen nyakörves cicákat és irány a menhely. Ha van rajta biléta ha nincs.
2018. aug. 8. 19:20
 14/16 anonim ***** válasza:
86%
Pontosan az a felelőtlenség, hogy kiengeded, aztán mikor kiemeljük a veszélyeit, hogy meghalhat, illetve azt, hogy tilos, te legyintesz, végül is nem baj, ha meghal.
2018. aug. 8. 20:50
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
csak azt nem értem, hogy mi ez a 3 orát nem tudok a macska mellett lenni dolog. Nálunk félorát sétál hámon, és meg is van a napi boldogság...
2018. aug. 8. 22:48
 16/16 anonim ***** válasza:
39%

Kedves Nő-, Férfi - társam!

Több macskánk volt, aki csak időnként ment ki az emeleti lásból. Zárt udvar, mindig a pincében kötött ki, ahonnan nem talált vissza. Úgy kellett érte menni.

Ellenben egy földszinti lakónak mindig volt két macskája, akik inkább voltak egész nap kint, mint a fsz-i lakásban.

Ha fel is jött valamelyik a második emeletre, mert párzás időben "tudnak" egymásról, az visszatalált a földszintre.

Lefelé ugyanis fix a végpont. Fölfelé - nekik tök egyforma, ha csak nincs valamelyik emeleten agy tüzelő nőstény.

Ebből adódik, hogy ha létezik macska "feromon", azzal kend be az ajtódat, vagy pedig vegyél fel tüzelő macska-nyávogást, amit non-stop lejátszol a hangszóróból.

Rászoktathatod, hogy kivül, az ajtód elő teszed a vizes, vagy étkezős tányérját, azt könnyebben megtalálja.

Ja, igen! Van az ajtódon "cica-nyílás"?

Ugyanis, hiába talál haza, ha nincs bejárat, ahol közlekedjen, ha nem vagy otthon.

Lehet, egy idő múlva már ezekre a trükkökre se lesz szükség.

Azután majd számolj be kérlek, hogyan sikerült. Ok?

Ha pedig semmiképpen nem megy, akkor költözz földszinti lakásba. Tutira nyerő lesz, meglátod!

2018. aug. 16. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!