Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Catandogs kullancs és bolharia...

Catandogs kullancs és bolhariasztó medál?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek róla? Átverés? Netböngészés közben találtam egy elég furcsa tárgyat és mit ne mondjak kicsit szkeptikus vagy pláne, hogy 10.000 Ft kerül...

A leírása a terméknek:

Távol tartja és végez a bolhákkal és a kullancsokkal. Hatékony minden kutya és macska esetében. Hogyan működik? A CatanDogs lemez elektromágneses és hanghullámok kibocsátásával tartja távol a parazitákat a kedvenceikről, elem használata nélkül. A föld mágneses mezőiben az állat mozgásával megtöri az áramló hullámokat és így a LENS-törvény alapján termeli meg azokat a gyenge áramokat, amivel a CatanDogs lemezt működésbe hozza,ily módon teremti a passzív rezonátor folyamatot, ami elzavarja a bolhákat, kullancsokat. Kezelési ás használati időtartam. A medál a háziállat nyakláncán való felhelyezést követően a 7- 20, nap között kezdi kifejteni a hatását. A medál élettartama 2 év, ezen idő alatt védőhatását maximálisan kifejti. Előnyök: Távol tartja és végez a bolhákkal és a kullancsokkal. Mindenféle mellékhatástól mentes, nem tartalmaz kémiai elemeket. Emberekre teljesen veszélytelen. Vízálló és szagmentes.

2008. nov. 2. 18:00
 1/1 anonim ***** válasza:
szerintem csak átverés.de ha 10.000 ft akkor szntem nem éri meg főleg ha nem is hat. én maradnék a bolhanyakörvnél v amit használsz
2008. nov. 7. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!