Szerintetek milyen színű ez a cica?
Figyelt kérdés
És milyen színű lesz? Talán mintha egy kicsit világosabb lenne azóta amióta megszületett, de nem vagyok benne biztos, mivel még nincs nálam.
[link] Jpg
2010. jún. 19. 21:00
2/12 anonim válasza:
szürkés fekete lehet, de még kialakul ám felnőtt korára :D
de valami eszméletlen szép :D
3/12 anonim válasza:
ÓÓÓ, de édes :))))))
Én szürkének látom a bundáját.
4/12 anonim válasza:
Az én cicám pont így nézett ki. Amikor megszülettt világos szürke volt, de pár hónaposan már majdnem teljesen fekete.
5/12 anonim válasza:
édes nagyon:D
olyan szürkés fekete,de sztem ha felnő,fekete lesz!:D
de nagyon édes:)
6/12 anonim válasza:
cúúúúúúúúúúúkíííí!!! :D sötét szürke :)
7/12 anonim válasza:
Gondoljátok, hogy fekete lesz? Biztos úgy is szép lesz, de ez a kis szürkés bundácska nagyon tündéri :) És vajon a kék szeme megmarad?
8/12 anonim válasza:
szerintem szürke(kék) vagy orosz kékből a sötétebb de szerintem nagyobb korára nagyon sötét szürke vagy fekete lesz:)nagyooon cukkkiiiii!:)
9/12 anonim válasza:
JAJJJJ, DE ÉÉÉÉÉÉÉDESS! :)
Sztem is fekete lesz, de vmi hihetetlen cuki:):)
sok sikert hozzá, bánj vele jól :)
10/12 anonim válasza:
Az enyém dettó így nézett ki, mára fekete lett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!