Itt lesz még reggelre?
A cicánk most 7 hetes és ahova elvolt zárva már kiszökik máshova nem tudjuk tenni.....Néha néha kihoztuk, de az anyja nem kedvelte ezt...ezért ritkán volt kint......most egy pár helyet körbejárt úgy hogy az anyja figyelt rá,de már ő se nagyon figyeli (kinti cicák).
Reggelre itt lesz még?:(
El fog szökni?
Hazatalál?
Ha nem találjuk visszajön a hangunkra,szagokra stb. úgy hogy se a nevére se a "cicicc"-re nem hallgat még?:(
Egyenlőre pont látom az ablakból, a teraszon fekszik nem messze a helyüktől, de az anyacica nincs vele......
1. kettőre inkább nem válaszolok mert bunkók!!!!!!!!
Először nm láttam aztán igen!ezt ennyire nehéz megérteni????
Amúgy eddig bevolt csukva egy helyre vagyis oda volt rakva egy deszka de már átugorja ezért aggódom!!!!!!!!! Hogy hogy vigyem be és kész??Nem érted hogy kinti csak eddig el volt "kerítve" de kiszökött???Inkább nektek kéne gyógyszert bevenni nem nekem!!!!!
3. Kinti cica és lehet hogy már nagy de most van gyedül kint:(....szegény cicusod.......
4.
De én tini vagyok és anyáék sajna nem engedik:(
De már mind1 itt maradt az anyjával:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!