Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Itt lesz még reggelre?

Itt lesz még reggelre?

Figyelt kérdés

A cicánk most 7 hetes és ahova elvolt zárva már kiszökik máshova nem tudjuk tenni.....Néha néha kihoztuk, de az anyja nem kedvelte ezt...ezért ritkán volt kint......most egy pár helyet körbejárt úgy hogy az anyja figyelt rá,de már ő se nagyon figyeli (kinti cicák).

Reggelre itt lesz még?:(

El fog szökni?

Hazatalál?

Ha nem találjuk visszajön a hangunkra,szagokra stb. úgy hogy se a nevére se a "cicicc"-re nem hallgat még?:(

Egyenlőre pont látom az ablakból, a teraszon fekszik nem messze a helyüktől, de az anyacica nincs vele......

2010. jún. 19. 21:00
 1/8 A kérdező kommentje:
Már nem látom!!!!=(
2010. jún. 19. 21:00
 2/8 A kérdező kommentje:
De látom még....( a helyüket sem látom innen egyébként...)úgyhogy oda is mehet...
2010. jún. 19. 21:03
 3/8 anonim ***** válasza:
78%
Ez vicc? Ha nem vagy beteg, menj a teraszodra és vidd be! Jó játék ablakból, látom, látom, nem látom?
2010. jún. 19. 21:41
 4/8 anonim ***** válasza:
54%
neszórakoz már most látod a macskád vagy nem?most te játszol vagy mi mert azt hiszem hogy nem vagy komplet már bocsánat. látogasd már meg egy kicsit a dilidokidat !ha kinti macsek akkor minek nézed hogy hova megy és hova nem?azt is nézed mikor párzanak vagy mi?
2010. jún. 19. 21:46
 5/8 anonim ***** válasza:
75%
Bassszus a 2 hónapos macska már nagy. (Majndem két hónapos)Jah és ha kinti akkor miért érdelek h ott lesz-e? Ha benti akkor hozzd be :D Jah és semmi garancia arraa hogy ott marad-e. Mienk kiment az útra, és elütöttték =( SZEGÉÉÉYN NUTELÁÁM :'(
2010. jún. 19. 22:07
 6/8 A kérdező kommentje:

1. kettőre inkább nem válaszolok mert bunkók!!!!!!!!

Először nm láttam aztán igen!ezt ennyire nehéz megérteni????

Amúgy eddig bevolt csukva egy helyre vagyis oda volt rakva egy deszka de már átugorja ezért aggódom!!!!!!!!! Hogy hogy vigyem be és kész??Nem érted hogy kinti csak eddig el volt "kerítve" de kiszökött???Inkább nektek kéne gyógyszert bevenni nem nekem!!!!!

3. Kinti cica és lehet hogy már nagy de most van gyedül kint:(....szegény cicusod.......

2010. jún. 19. 22:28
 7/8 anonim ***** válasza:
úgy értik h vidd be a házba mert még kicsi. ha nincs ott az anyja és este egyedül hagyod akkor 50 % az esélye h túléli, nem szökik el..stb!
2010. jún. 20. 11:04
 8/8 A kérdező kommentje:

4.

De én tini vagyok és anyáék sajna nem engedik:(

De már mind1 itt maradt az anyjával:D

2010. jún. 20. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!