Perzsa cica tartok? Mennyire hullik a szore?
Figyelt kérdés
Valoszinuleg nemsoka lesz egy cicank es nagyon ugy tunik h perzsa lesz,de szeretnem megkerdezni h mennyire hullik a szore? Mert mar olvastam olyat is h annyira mint az ember haja meg h kontrollalhato a gyakori kefelessel meg furdetessel de olyat is hallottam,h iszonyatosan hullik...akinek van tudna irni rola? Meg privatba meg a szemelyisegerol ha lehet:) Elore is koszi!!:)2018. júl. 31. 21:51
1/5 anonim válasza:
A személyisége az kérlek habitusfüggő.
Napi szinten fésüljétek, mert bizony hullik a szőre.
2/5 anonim válasza:
Tartsál inkább sima házi macskát!
4/5 anonim válasza:
Nekem még nem volt perzsa macskám,de egyik ismerősömnek igen,és hát nem szeretnélek elkeseríteni,de nagyon hullik a szőrük,ha rendszeresen ápolva van akkor talán elviselhetőbb,de mindennap fésülni kell.
5/5 anonim válasza:
Szia! Nekem perzsa keverék cicám van. Nagyon hullik, a szőre, ami nagyon hosszú, ez természetes. Egésznap a kertben van, és hosszú szőrébe sok minden beakad. Minden nap fésülöm. Van olyan időszak amikor jobban hullik, van amikor kevésbé. Ritkán fürdetem, inkább jóidőben, és azt nagyon szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!