Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Beteg nagyon a cicám. Magától...

Beteg nagyon a cicám. Magától nem eszik nem iszik. Fecskendővel etetem. Hasonló probléma valakinek?

Figyelt kérdés
Orvosnál volt 2x ma is megy infúzióra.viszont ma már a száján veszi zihálva a levegőt.

2018. júl. 31. 08:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon szoritok hogy meggyogyuljon a cicad!lehet,hogy erdemes lenne meg egy orvossal megnezetni,addig pedig van egy ilyen esetekre hasznalhato szer,ami eletben tartja akkor is ha nem eszik!a neve:calo-pet

sajnos az en cicamat nem tudtak megmenteni,hasonlo volt a helyzet,nem volt hajlando enni es a fogzast leszamitva nem derult ki mi a baj😢

2018. aug. 1. 20:55
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
hogy van a cica?
2018. aug. 2. 09:05
 13/17 A kérdező kommentje:
Kedves válaszadók. Sajnos nem élte túl :( calo petet kapott de semmit nem ért. Orvodnal 3x volt es keszultunk volna a negyedikre az ötödikre de sajnos kedden az orvosnál infúziózás közben teljesen összeomlott a keringése és eltávozott. :(
2018. aug. 2. 14:14
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
nagyon sajnalom😢😢
2018. aug. 2. 15:27
 15/17 anonim ***** válasza:
nem derült ki mi volt a baj?😕
2018. aug. 2. 15:28
 16/17 A kérdező kommentje:
Tavaly ősszel kiderült, hogy májbeteg.(májnagyobbodása volt) abból szerencsesen felépült. Kezelve lett és húzodott is vissza a mérete. Bár nem tudom pontosan mivel az orvosok se tudták megállapítani lehet hogy egy szövődménye. Szívére is gyanakodtak. De a keringési zavar vitte el végül. Rohamosan csökkent a hőmérséklete annak ellenére is hogy melegen volt tartva. 35 fokos volt amikor az orvos megmérte. Teljesen lelassúl 4 nap lefolyása alatt a cicuskámra szinte nem lehetett ráismerni :( vasárnap mikor vittúk az orvoshoz még szép fényes volt a szőre is. Viszont kedden már teljesen megváltozott. Még soványabb lett és a szőre is össze volt tapadva. Tisztítani sajna a hőmérséklete végett nem igazán lehetett még nedves zsepkendővel sem :(
2018. aug. 2. 17:32
 17/17 anonim ***** válasza:

szegényke,akkor már sokmindenen keresztülment😔

az én cicámnak is sokszor hidegek voltak a tappancsai az utolsó héten,de mivel nem volt tapasztalatom,ezert csak az orvosokra tudtam hagyatkozni...

mennyi idős volt a cica?

2018. aug. 2. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!