Megharagudott a macskám, mit csináljak?
Két napra elmentem itthonról, most jöttem haza, és a két macskámból az egyik mintha haragudna rám. Eddig bújt, dorombolt, az ölemben aludt, most meg oda se jött mikor megjöttem, hanem pár méterre megállt tőlem és onnan figyelt. Máskor amint szólok neki, kurrugva jön oda, most meg csak nézett, hiába szólongattam. Mikor meg fölvettem, meg se engedte simogatni magát, ugrott is le az ölemből. Máskor mint egy baba, a hátán fekszik és dorombol az ölemben. A másik macskával semmi gond. de ez mint ha idegen lennék úgy viselkedik. Lehet két nap alatt elfelejtette ki vagyok, vagy haragszik rám? Ez lehetséges? Nekem már annyira hiányoztak, az első éjszaka sírtam is, annyira hiányoztak, soha nem voltam még ennyi időre távol tőlük, csak amíg munkába vagyok, de az is kb. fél nap. Mit csinálhatnék, hogy újra a régi legyen a kapcsolatunk, nem szeretném, ha így maradna..
L22
Egyébként nem maradtak kaja nélkül, a szomszéd adott nekik, meg a vizüket is figyelte, meg gondolom vadásztak ők maguk is..
Játtsz vele, simogasd sokat, adj neki pár finom falatot.
Hamar megenyhül majd.
A macskának is vannak érzelmei, de nem haragtartóak.
Rendbe jön majd minden!
Egy kis türelem, játsz vele, simizd
Mondj neki szépeket, én amikor megdicsérem a cicám mondogatom neki hogy milyen gyönyörű hanyatt vágódik és engedi hogy simogassam :D. Szóval megfog ő enyhülni. Vegyél neki valami finomat.
Ha 13 évesen ezen a lelki szinten állnál, hogy sírsz két macska után, azt mondom oké. Na de 22 évesen? Jó ég...
21/f
szerencsed van hogy nem haragtartoak, kulnben este kinyirnanak alvas kozben, azert az ajtot zard be!
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!