A macskámank mitől lehet székrekedése?
Acana tápot kap, halasat...
A szőre nagyon szép lett, jobb tapíntású, élénkebb színű és kevésbé is hullik mióta ezt kapja.
Illetve fel is szedett magára egy keveset, ami még jól áll neki.
Viszont 1-2 napja figyelem, hogy valószínüleg székrekedése van...
Olyan 2-3 percet szokott wc-n lenni, s elég kemény és száraz a széklete, valahogy nem is annyira kakira emlékeztető...
Valamint olyan is volt hogy bent volt pár percig, aztán kijött de én utána az alomban se kaki, se pisi nyomát nem láttam.
Ez lehet az új táptól?
Mit kéne tenni, esetleg adjak valamilyen étrendkiegészítőt neki?
Mit?
"Adhatsz neki pl. időnként normális, macskáknak való ételt, pl. főtt csirke húst"
Hogyha kizárólag hússal etetsz, akkor jobban járnál ha BARF/Prey modellt követnél, a jóminőségü száraztápok hosszútávon jobbak mint a főtt hús, de ha ezt nem akarod mert nem bízol mondjuk a leírásban, akkor mondom ott a BARF.
Az én macskám amúgy kap 2 hetente egy kis nyers májat, meg havi egy nyers tojássárgáját...
Macskatejről nem tudok sokat, az nem a kölyköknek van?
Amúgy lehet, hogy a problémát megoldaná, de hosszútávon nem tom, hogy mennyire egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!