Szamagi kérdése:
Ha a macskám reggel még jól volt és most délutánra bizonytalanul megy, nincs egyensúly érzéke és elesik oldalra, a hátsó két lábát mintha huzná maga után akkor mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
Pl: amikor adtam neki enni, oda sétált és ahogy le akart ülni oldalra esett majdnem de vissza húzta magát, vagy amikor le ugrott az ölemből nem a 4mancsára érkezett hanem rendesen a pofijara össze esett és jól beütötte a fejét:/2018. júl. 17. 15:51
1/6 anonim válasza:
Idegrendszeri problémára utal, ez agyvérzéstől kezdve egy ütés okozta agyi vagy gerinc problémáig bármi lehet. Viszont sürgősen mutasd meg állatorvosnak! Nem holnap, hanem még ma!
2/6 anonim válasza:
Dokiii!!
Az enyém hasonló tüneteket produkált. Rohantam vele dokihoz, kapott injekciót, de másnap elpusztult.
Siess!
3/6 anonim válasza:
Ha kijáros akkor egy pillanatot sem várj, rohanj vele dokihoz, simán lehet mérgezés is.
Ha benti, akkor is.
4/6 anonim válasza:
Nem tudom, de bámuld még egy kicsit, biztos meggyógyul magától -.-
(mMagyarul emeld fel a popód és vidd el dokihoz. Rendszeresen oltva és féregtelenítve van?)
6/6 anonim válasza:
A kandurom járt így. Mire egyeztettünk a közeli dokinál, hogy érkezünk, addigra nem volt mit vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!