Lehet baja a cicáknak, ha a marha ízű konzervben csúszó mászókat talaltam?
Figyelt kérdés
Kicsi fehérek
Maradt egy kicsi a napokból és nemrég belenéztem, rengeteg volt benne
2018. júl. 13. 23:19
1/7 anonim válasza:
Perste hogy lehet baja! Nehogy odaadd nekik!
2/7 A kérdező kommentje:
Nem fogom. Kb 1-2 hete eszik. A halasban lattam pete kinézetű dolgokat de azt hittem ikra.
2018. júl. 13. 23:29
3/7 anonim válasza:
Ezek már nem megfelelőek a macskák számára, règen romlottak. Hol tároltad őket? Felbontás után hűteni kell a konzerveket és max.1-2 amíg ehetőek.
4/7 anonim válasza:
Fúj, szerintem beköpte valami légy XP Az én macskáim ezt már meg sem ennék, inkább éhen halnának...
5/7 A kérdező kommentje:
A mi macskánk inkább ezt a hulladékot enné, szerintem sok aroma van benne meg tápanyag nulla.
2018. júl. 14. 00:08
6/7 anonim válasza:
Köpőlégy! Amiket láttál azok nyüvek, és bárhol elélnek! Minden kaját, tojást, döglött állatot megfertőznek. Nagyon veszélyes
7/7 anonim válasza:
Bontott konzervet hűtőben tessék tárolni, felbontás után 1-2 nap az eltarthatóság.
Vegyél kisebb kiszerelést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!