Melyik humán orrcsepp alkalmazható macskán? Ami kapható
gyógyszertárban vény nélkül? Tüszög és folyik az
orra
Figyelt kérdés
Állatorvos nem adott semmit.Kamillával inhaláltattom,de vav valami orrcsepp?
2018. júl. 7. 10:16
1/8 anonim válasza:
Nehezen hiszem el hogy az állatorvos nem adott semmit...vidd el másik állatorvoshoz, mert humán gyógyszereket csak úgy hasraütésre soha nem adunk állatnak.
2018. júl. 7. 11:13
2/8 A kérdező kommentje:
Nem adott azt mondta semmi baja csak kicsit megfázott kamillát ittassak vele meg törölgessem ennyit mondott pedig szerintem valamit adhatott volna.
2018. júl. 7. 11:18
3/8 anonim válasza:
Vidd másik orvoshoz. Gyanús, hogy macskanátha, ami sokkal veszélyesebb, mint embereknél a nátha. Kezelés nélkül halálos is lehet.
Humán gyógyszert ne alkalmazz, kivéve, ha azt hozzáértő állatorvos írja fel.
2018. júl. 7. 13:46
4/8 A kérdező kommentje:
Igen a szeme is kötőhártyás,de a kamillától nem múlik ezért ciloxan(azt hiszem,most nincs kéznél így nem tudom pontosan)szemcseppet használtam amit a doki adott régen a kutya fülébe és ez használt az inhalálástól már jobban van,de hétfőn elviszem egy másikhoz is.Köszi
2018. júl. 7. 13:52
5/8 anonim válasza:
NE barkácsolj a cicádon! Szerinted miért van külön fülcsepp és szemcsepp? Humán gyógyszert pedig CSAK orvosi utasításra szabad adni, ő mondja meg az adagolást. És lehet, hogy nem tetszik, de nem hiszem el, hogy annyival elküldött a doki, amit írtál. Vsz. macskanátha, ami a nevével ellentétben nem megfázás, hanem vírusfertőzés, ami CSAK antibiotikummal gyógyul, ha nem kezelik, kínok között fog meghalni.
2018. júl. 7. 17:43
6/8 A kérdező kommentje:
Ne hidd el,hogy elküldött.Én voltam ott nem te és nem ismered ezt a dokit.
Mivel már felhívtam egy másikat és azt mondta azt a cseppet a ciloxant nyugodtan adhatom neki
2018. júl. 7. 20:33
7/8 anonim válasza:
5. vagyok: az én dokim SOHA nem gyógyszerelte úgy a cicáimat, hogy ne vizsgálta volna meg őket, eszébe sem jutott. És nem "pénzlehúzásért", mert apróbb dolgokért nem is kér semmit, bár hozzáteszem, huszonéve járok hozzá immár a 4. cicával. D
Sajnálom a cicádat.
2018. júl. 8. 22:21
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm
Most már jobban van sokkal.
Ez a doki nem rég kezdett eddig az apja volt,de ő kiöregedett ezért jött ő,de az apja se nagyon csinált semmit.Rendes rendelője sem volt,évente egyszer oltott kutyákat veszetség ellen meg chipelt.
Még a bolháira sem adott semmit,mert nincs nála semmi amit adhatna.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!