Elfelejtettem macskasimogatás után kezet mosni és úgy ettem gyümölcsöt, elkaphatok valamit?
Kisgyerekként macskaszőrrel kezdtem,miután megkaptam a kutyámat kutyaszőrrel folytattam.Volt olyan időszakom is,amikor a lóval együtt ettük a sárgarépát :D
Most,hogy már nem tudok új idegen anyagot mutatni a szervezetemnek,a kettőt egyszerre alkalmazom,cicát és kutyát egyaránt tapizom ;)
Én nem szoktam macskázás után kezet mosni, de nincs semmi bajom. Minek mossam meg, a kis dög úgyis ott van mindenhol :)
Viszont azt is tudni kellene, hogy benti, vagy kinti cica. Ha benti, akkor semmi gond, ha viszont kinti (aminek nem kellene lennie, mert felelőtlenség), akkor inkább figyelj oda. Régen, mikor kisebb voltam és nem volt beleszólásom, voltak kinti-benti macskáink, és jópárszor kaptam el őket, hogy dögökben hemperegnek. Az pedig nem kis fertőzésveszélyt hordoz magában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!