Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit kéne vele tennem?

Mit kéne vele tennem?

Figyelt kérdés
Volt 3 cicánk a kettő volt 2 hónapos és az egyik 3 hónapos. Nagyon jól el voltam együtt minden rendben volt, de csak az egyiket tudtuk megtartani, mert hozzá kell szoktatni a kutyához és nagyon nehéz. A kettő cicát elvitték tőlünk. Azóta a 3 hónapos cica nem eszik, nem iszik (pedig olyan mohó volt, hogy egész nap csak evett) be van zárva a pincébe csak akkor jöhet ki, ha ott vagyok, mert ugye a kutyák. Miért nem ehet? Ilyen makacs lenne, hogy azért nem eszik, mert egyedül maradt? Hogyan vehetném rá az evésre?
2018. jún. 30. 19:58
 1/10 anonim ***** válasza:
Lehet hogy csak azért nem eszik mert be van zárva a pincébe és ezt furcsának találja.
2018. jún. 30. 20:03
 2/10 A kérdező kommentje:
Ott volt eddig is
2018. jún. 30. 20:07
 3/10 anonim ***** válasza:
Akkor meg a kutyától stresszelhet mert látta hogy oda került a házhoz.
2018. jún. 30. 20:16
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

3 hónapja él a pincében, és csodálod, hogy ma már nincs étvágya? :D 12 éves kor körül vagy, igaz?

De egyébként ha nem eszik, nem iszik illene állatorvoshoz vinni.

2018. jún. 30. 20:18
 5/10 anonim ***** válasza:
Te be lennél zárva egyedül a pincébe... Neked milyen hangulatod lenne?
2018. jún. 30. 20:38
 6/10 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok képzeld el. Eszik csak nem sokat, nagyon keveset, játszik nem beteg. Akkor inkább falja fel a kutya nem? Jézusom ilyen embereket. Ti mit tennétek? Kíváncsi vagyok
2018. jún. 30. 20:55
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
#6: bevinném a lakásba, vagy nem tartanék macskát. Eddig legalább nem egyedül volt ott.
2018. jún. 30. 21:06
 8/10 A kérdező kommentje:

1.bent van kutyám

2.az anyjával van

3.az anyja későn hozta őket elő

2018. jún. 30. 21:34
 9/10 anonim ***** válasza:

Egy állat általában betegség miatt nem eszik.

Első körben állatorvos.

Amúgy ez nem élet így egy macskának, hogy be van zárva a pincébe. Ha a lakásban van a kutyád, miért kell a cicát a pincébe zárni? Szüksége lenne pl. a napfényre is.

2018. júl. 1. 07:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát ez állatkínzás. Bent van a pincébe zárva a macska. A dohos,poros,koszos,sötét pincébe egyedül. És csodálod hogy nem eszik-iszik. A kutyákat meg elkényezteted az egyiket bezárod a lakásba nehogy kiengedd és a macska menjen a lakásba a többi kutya meg kint van. Na mondhatom elég jó állattartás így inkább ne legyen állatod...
2018. júl. 1. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!