Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Az 1-2 hónapos kiscicám...

Az 1-2 hónapos kiscicám nagyon kapkodja a levegőt, vagy ha nem kapkodja akkor lassan de nagyokat vesz. Mi lehet a baja?

Figyelt kérdés

1-2 hónapos kiscicáról van szó, egyszer elkapta a kutya, de odaértem időben és segítettem kijutni neki. Volt egy testvére azt is elkapta, de az sajnos tegnap belehalt :(

Szóval annyit kell tudni erről a cicáról, hogy amikor elbóbiskol akkor szépen, nyugodtan, lassan veszi a levegőt, de ha felkel, vagy valami hangot hall, akkor elkezdi nagyon gyorsan, vagy ha nem gyorsan, akkor lassan, de nagyon nagyokat. Kérlek bennetek siessetek nem akarom őt is elveszíteni.

2018. jún. 29. 15:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mond az valamit hogy állatorvos? Inkább te siess vele oda!
2018. jún. 29. 15:08
 2/8 A kérdező kommentje:
De ahol én lakok ott nincs állatorvos! Sőtt még a környéken sincs.
2018. jún. 29. 15:11
 3/8 anonim ***** válasza:
95%
Vidd oda ahol van. Ilyen egyszerű. Autóval, ha az sincs tömegközlekedėssel. Ilyenkor jön, hogy gyerek vagy. Akkor a szüleid vigyėk el!
2018. jún. 29. 15:13
 4/8 A kérdező kommentje:
Na most jöttem vissza az orvostól és semmi baja nincs hála istennek! Azt mondta az orvos, hogy valószínűleg azért van mert kereste a testvérét és nem találta, vagy csak egyszerűen melege van.
2018. jún. 29. 15:46
 5/8 anonim ***** válasza:
92%
Szóval még a környéken sincs orvos, de te két válaszod között, 30 perc alatt odaértél, megvizsgálták, meg haza is mentél és újra itt írkálsz. Hát persze... minek hazudsz?!
2018. jún. 29. 15:53
 6/8 A kérdező kommentje:
Ez csak egy ismerős volt aki állatorvos volt és nem kellett csak vámospércsre elmenni hozzá
2018. jún. 29. 16:03
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezert kell macskat kint tartani....pff...inkabb vidd be es esely sincs hogy barmi baja legyen
2018. jún. 29. 17:47
 8/8 Dfhbduj válasza:
Én szeretem a kutyákat és a macskákat is de ha az én macskámat megtámadta volna egy másik állat azt tuti jól megrugdostam volna !
2018. jún. 30. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!