Van három kiscicám, kettonek a szeme konnyezik és csipás mivel lehetne gyogyítani oket?
Figyelt kérdés
2008. okt. 31. 20:54
1/8 anonim válasza:
en is sok kiscicat lattam mar konnyezo csipas szemmel, szerintem langyos vizes zsepivel torold le minden nap
2/8 anonim válasza:
Kamillás főzettel (miután lehült) kenegesd vattával!
3/8 anonim válasza:
Mi kamillat szoktunk fozni nekik, es amikor langyos akkor vattaval mosd meg a szemuket!
4/8 anonim válasza:
Patikában recept nélkül is kiadják , ha szólsz hogy macskának kell, NEOMICIN nevű szemcsepp. De ha erre sem javul és már nem csak könnyezik hanem sárgás gennyes váladékozás van, vidd orvoshoz, mert megvakulhat,hályog keletkezhet
5/8 anonim válasza:
Ha az állat beteg, vidd állatorvoshoz. A gyereked egészségét sem bízod vadidegenekre, az állatodét se tedd.
6/8 anonim válasza:
Ez lehet a macskanátha tünete, ami egy vírusos, fertőző betegség. Ilyenkor nem elég a kamillás törölgetés és a szemcsepp, hanem antibiotikum injekcióra is szükség van, úgyhogy irány az állatorvos!
8/8 anonim válasza:
Nekem ezekre a tünetekre azt mondta az állatorvos, hogy macska nátha és adott tablettát, immunerősítőt, szemcseppet. Ja, és azt mondta, hogy a kamilla tea egyáltalán nem tesz jót a cica szemének, ez egy ősi tévhit, csak is langyos vizes vattával törölgessük a szemüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!