Három cicám van (illetve másfél, meg másfél anyukámé:D) és azt olvastam, hogy területet foglalnak, amikor hozzánk dörgölőznek, és a szájukkal is hozzánk érnek (bocsi, hogy nem szakszerű:$).
És azt szeretném tudni, hogy egyrészt embereket miért foglalnak le, másrészt honnan lehet tudni, hogy "kié" vagyok, ha két macskám is lefoglalt?
És ők honnan tudják? És ez miért fontos nekik?
Köszönöm a válaszokat előre is:)
2010. jún. 16. 23:34
1/9 anonim válasza:
Megjelölnek inkább. Szerintem nincs olyan hogy kié vagy, a környezetükkel meg a közeli emberekkel ezt csinálják a macskák, mindegyiké vagy. Az enyém a kutyával is csinálja meg mindenféle tárgyakkal. Fontos vagy nekik xD
2010. jún. 16. 23:40
2/9 anonim válasza:
Egyemmeg :D. "Én gazdám!"
2010. jún. 16. 23:43
3/9 A kérdező kommentje:
a kutyával? dee édes lehet:D
:):)
2010. jún. 17. 00:10
4/9 anonim válasza:
Nem lefoglalnak,hanem megjelölnek a szagukkal,hogy neked is ismerős szagod legyen,ha pl.jössz haza és tele vagy idegen szagokkal.
2010. jún. 17. 06:48
5/9 anonim válasza:
Mind igaz amit eddig írtak, de én úgy tudom hogy ezzel azt is jelzik hogy szeretnek, egy csapat vagytok te az övé és ő a tiéd!=)
Szóval örülj neki mert neked mind a kettő macska a családod!=D
2010. jún. 17. 10:04
6/9 anonim válasza:
Én is így tudom,ahogy írtátok! Az én macskám az ujjamhoz szokott dörgölőzni a szájával meg minden tárgy sarkának=) Ő a sarkokkal akar jóban maradni=D
2010. jún. 17. 10:54
7/9 A kérdező kommentje:
az enyém is dörgölőzik tárgyakhoz:)
nem gondoltam volna, hogy az "idegen szagom" ellen teszik, köszi a felvilágosítást:D
ja, és 10.04: anyukámat mind a 3 macskánk szereti, engem az egyikük nemXD
2010. jún. 17. 11:25
8/9 anonim válasza:
Ugyanmár! Csak kaját vagy simit kunyerál, könyörgöm, miket be nem magyaráznak már.
2010. jún. 17. 11:48
9/9 anonim válasza:
Kedves utolsó!Ezek szerint neked nincs benti cicád,mert akkor nem írtál volna ekkora hülyeséget!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!