Mit csináljak, ha nem bírom a párom macskáját? Már az első alkalommal megharapott, pedig nem bántottam, sőt normálisan viselkedem vele mindig. A macska viszont folyton ellenszenvesen visekedik velem.
"Normálisan viselkedem vele mindig". Azt hogy képzeljem el?
Megszoksz vagy megszöksz, tudod...
Mindenki jön itt a macskaneveléssel... Egy abszolút öntörvényű állatról beszélünk. Ha olyan a természete, hogy nem szereti az embereket, fél tőlük, stb., a fejedre is állhatsz, akkor sem fog megkedvelni a gazdáján kívül senki mást. Az én egyik macskám is ilyen, és nem egy cicával volt már dolgom életem során.
Adj neki időt, ha egyáltalán még együtt vagy a gazdájával, és hagyd, hogy majd ha ő úgy érzi, hogy nem érez téged ellenségnek, akkor odamegy hozzád. Nyilván érzi ő is, hogy nem bírod őt és ahogy írtad, a puszta látványa is zavar. Ezt az ember is megérzi, ha valaki már úgy áll hozzá, hogy nem kedveli őt. Egyértelmű, hogy nem fog akkor jóindulattal közeledni felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!