Azért lehet, mert érzi a macska hogy hozzamkotodik?
Sziasztok.
Van egy gyönyörű 2 éves hófehér cicám. Benti cica, álomból neveltem, illetve én foglalkoztam vele egész nap, így rajtam kívül ha más meg akarja simogatni, akkor harap karmol.
Júliusban leszek a barátommal együtt 1 éve. A macskám a kezdetektol fogva dorombolt neki ha megsimogatta, oda feküdt a hasára, pedig mondom másnak azt sem engedi hogy megsimogassa. Ez miért van? Előre is köszönöm a választ.
Azt érezheti hogy a párod hozzád hasonló rokon lélek. Például hogy épp úgy szereti a macskákat.
Volt olyan eset hogy egyik ismerősömnél megfogtam a macskát majd simogattam és dorombolt az ölemben. Aztán mikor a gazdája meglátta, gázálarcra emlékeztető arcot vágott a csodálkozástól és azt mondta hogy ezt a macskát eddig még ő sem tudta megfogni, nekem meg dorombol az ölemben.
Valószínű jobban ért a macskákhoz mint a korábbi próbálkozók. Az én párom kutyás, és mindig úgy nyúlt a macskámhoz mintha kutya lenne, meg vakargatni akarta a hasát durván aztán csodálkozott hogy menekül előle vagy odakap.
Miután stratégiát váltott minden megváltozott csodák csodájára...
Amúgy meg ott van Jackson Galaxy műsora vagy Ceasar Millan is, megmutatja mit csesznek el és miután változtatnak szereti őket az állat. Valószínű nálatok is valami ilyenről van szó amit eddig nem vettetek észre.
Úgyhogy ne keress semmi ezoterikus baromságot mögötte mint pl. "a macska a harmadik szemével látja hogy ő lesz a tökéletes lelki társad és így jelez neked.":D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!