Távoltartó spray?
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy használ-e ez a távoltartó spray és ha igen, akkor melyiket ajánlanátok.
Van egy benti macsekom, akinek nem tudom levágni a karmait mert megvadul és általában a kezem bánja...viszont most vettem új kanapét és természetesen rögtön megtalálta. Van kaparófa, azt is használja. Felváltva a kanapéval. Annyira nem állok jól anyagilag, hogy kéthavonta vegyek százezrekért új kanapét, ezért valahogy le szeretném róla szoktatni.
Kizárni nem tudom a nappaliból, mert egyben van a tér, maximum egy szobába tudnám bezàrni, de az meg nem élet neki.
A kétoldalú ragasztószalag jó ötlet lenne, de akkor odébbmegy és egy 3 méteres kanapét körbetekerni nem annyira jó buli. :)
Rendszámtáblát. :D az komoly.
Ha eszedbe jutna, akkor szólj légyszi, mert már teljesen tanácstalan vagyok.
Létezik olyan szilikongumi "kupak", amit ráhúzhatsz a macska karmaira. Nem zavarja őt, nem is érzi, viszont nem tud olyan hatékonyan karmolni, ezért nem cseszi szét a bútorokat vagy a testi épséged.
Egy haverom próbálta forgalmazni Magyarországon, de nem nagyon vették, mert ha pénzbe kerül valami, az a magyarnak már nem kell. Szóval kénytelen leszel netről rendelni. Egy kupak nagyjából egy hónapra jó, utána elkezdi elhagyni egyiket-másikat.
Nem fog eszembe jutni, nagyon régen volt már.
Állatorvost / állatpatikát kérdezd, azóta úgyis biztosan több ilyen készítmény is van.
Mikor kicsi volt a kutyánk/inkább kamaszodott😀/ én a panzi márkájut vettem meg...nem sok reményt fűztem hozzá, de nagyon hatásos volt/olyan helyeket jelölt, amiket nem szabadott volna vagy épp a szőnyeg sarkát rágicsálta/ ha 'pumahúgy'ból is készítik, hát lesz*rom, mert azóta nem jelölget oda ahova nem kéne és a szőnyegem is meg van😀
Itt a macskás változat
Én az alpha-zoo-ban vettem a kutyásat🙂
Köszönöm mindenkinek. :)
Az a karomra húzható cucc jó ötlet lenne, de ahogy olyat teszek ami neki nem tetszik, szétkapja a kezem. 6 kilós a macska, szóval képtelenség lefogni normálisan. Volt 1 rossz élménye az állatorvossal, azóta ilyen idióta... :(
Veszek akkor ilyen Panzi sprayt, aztán meglátjuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!