Társasházi ablakba járnak a macskák vizelni, hogyan tartsam őket távol?
Sajna éjjel jön, meg amikor munkában vagyok, így nem tudok ráijeszteni se :/
Úgy hallottam, a macskariasztó nem sokat használ, de majd utána nézek. A zselés anyag használhat? Pl hajzselé? :D
Nem hajzselére, hanem ilyenre gondoltam:
Kösz a tippet :)
Mondjuk a mozgásérzékelős illatosító is érdekes ötlet...
Ugyanez van nálunk is. Mivel más típusú társasház (udvarra, utcaszintre nyílnak az ablakaink), ráadásul a szomszéd macskatelepet üzemeltet - mármint ez a tipikus falusi, nem ivartalanít senkit, a macskákat kicsapja az udvarra, mit érdeklik őt a szomszédok... -, így képtelenség őket távol tartani, nekünk semmi ilyen cucc nem vált be.
Neked normál magasságú ablaknál nagyobb esélyed van, hiszen ott nem mászkálnak alapból, csak a jelölgetés végett ugrálnak fel.
Viszont semmiképp se húzd a dolgot, nálunk odáig fajult pár hónap alatt, hogy annyira a területüknek tekintik az idegen kandúrok az ablakunkat, mint olyat, hogy a múltkor egyik este az egyik áttépte magát a szúnyoghálón, hogy megverje a cicánkat, mert az ablakban feküdt... És ezt minden előzmény provokáció nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!