Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi lesz ha már 2 hetes korában...

Mi lesz ha már 2 hetes korábanelválasztjuka kiscicát az anyjától?

Figyelt kérdés
2010. jún. 15. 20:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
a Kismacska Életbenmaradása Elég csekély lessz, nem tanulja meg az alapvető macskadolgokat, Hogy másszon le a fáról, ha játszik, akkor mi fáj a másiknak stb...
2010. jún. 15. 20:28
 2/14 anonim ***** válasza:
74%

Olyan lesz mint az én dinka macskám. Folyton harap, karmol, hajtja a nála többször nagyobb kandúrokat, szökdösik. Nem tud normálisan vadászni. Kiskorában sokat betegeskedik. Nem lesz normális az emésztése, folyton hígat és irtó büdöseket tojik.

Szóval pont, mint az én macskám.

2010. jún. 15. 20:38
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Elsődleges tápláléka ilyenkor az anyatej. Nem tud rendesen fejlődni az emésztőszervrendszere, emésztési problémái és kötődési gondjai lehetnek. Már ha életben maradnak.
2010. jún. 15. 20:40
 4/14 anonim ***** válasza:
minek akarjátok le választani 2 hetesen?se enni nem tud se élletben maradni ha csak egész nap otthon nem vagytok és etetitek 2-3 óránként még este is fel kelltek meg etetni. az anya tej az létfontoságú hogy egészséges és életre való legyen.szerintem ha nem akarjátok meg tartani akkor tegyétek fel hogy 4 héten belül elvihetö cicák ha már nem akarjátok meg várni a 10-12 hetes kort pedig jobb lenne.
2010. jún. 15. 20:41
 5/14 anonim ***** válasza:
azt semm tanulja meg hogy kellene viselkednie és nagyon vad beteges lesz
2010. jún. 15. 20:42
 6/14 anonim ***** válasza:

Nem túl korai 6 hetesen elválasztani a piciket?

4 kiscicánk van, és ebből 3-at elajándékozunk.Olvastuk valahol hogy 6 hetesen már el lehet választani, és azóta anyáék azt mondják, hogy csak 6 hétig maradnak akkor tovább NEM!De félek nem túl korai ez?Sima házi macskák és kint vannak, egyébként még csak most lesznek 4 hetesek , de inkább előre kérdezem meg.

A kérdés kiírásának időpontja: 05-26 15:4

Itt találod az összes jó választ, jól ki van tárgyalva a dolog.

Szerintem nem jó dolog, hacsak nem muszáj, mert a mama elpusztul...stb.

2010. jún. 15. 20:52
 7/14 anonim ***** válasza:
én azt montam csak ha már nagyon muszáj akkor inkább 6 hetesen mint 2 hetesen!
2010. jún. 15. 21:06
 8/14 anonim ***** válasza:
hát szerintem még azért 6 hetesen kora de el lehet nem lesz semmi bajuk
2010. jún. 15. 21:07
 9/14 anonim ***** válasza:
próbáld ki
2010. jún. 15. 22:56
 10/14 anonim válasza:
beteges vad cica válik belőle össze vissza fúj kamrol nem tud lejönni a fárol és verekszik a többi macskával
2010. jún. 16. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!