Macskának szabad adni fehérje port?
Nem.
Először is ki kell vizsgáltatni, hogy mitől fogyott le, és azt kezelni.
Ha olyan beteg, hogy nem eszik, akkor Calopet pasztával lehet az energiát pótolni.
Attól még lehet beteg, elkaphat bármit a többi macskától.
Ha még nincs, először is ivartalanítani kellene, hogy ne verekedjen. Oltásai megvannak?
De remélem macskának való fehérjére gondoltál...
Miért nem viszed el orvoshoz? Valami baj történik ha megvizsgálja egy szakember?
Ivartalanítás célszerű lenne, hogy ne verekedjen meg csavarogjon annyit, plusz féregtelenítés.
Nem tudom, mennyire kórosan sovány a cicád, ilyenkor nyáron az én macskáim is lesoványodnak, mert nagyon sok bogarat megesznek, tápból pedig kevesebb fogy. A szőrük jó része a tavaszi vedléskor kihullik, ettől is jóval vékonyabbnak tűnnek, pedig egészségesek. Aztán télre megint meghíznak és téli bundát növesztenek.
Nem gondoltam, hogy beteg. Volt már hasvízkórja olyan 1 évesen, aztán féléve influenzája. Nem vittem orvoshoz, csak a tejébe raktam kis darab c-vitamin tablettát aztán jobban lett.
De igazatok van, jobb ha most elviszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!