Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Macskának szabad adni fehérje...

Macskának szabad adni fehérje port?

Figyelt kérdés
3 éves kan macska.Nagyon lefogyott, majdnem csontsoványra, ezért akartam neki adni.
2018. máj. 31. 10:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért fogyott le? Inkább azt kellene kideríteni.
2018. máj. 31. 10:37
 2/13 anonim ***** válasza:
87%

Nem.

Először is ki kell vizsgáltatni, hogy mitől fogyott le, és azt kezelni.

Ha olyan beteg, hogy nem eszik, akkor Calopet pasztával lehet az energiát pótolni.

2018. máj. 31. 10:45
 3/13 A kérdező kommentje:
Rengeteget elmászkál és macskákkal verekszik (mindennap van már egy újabb sebe).
2018. máj. 31. 10:45
 4/13 A kérdező kommentje:
Eszik rendesen tápot, konzervet, sült húst csak a sima vizet nem akarja meginni.
2018. máj. 31. 10:54
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Attól még lehet beteg, elkaphat bármit a többi macskától.

Ha még nincs, először is ivartalanítani kellene, hogy ne verekedjen. Oltásai megvannak?

2018. máj. 31. 11:00
 6/13 anonim ***** válasza:
20%
úristen!!! el kell vinni vértesztre. lehet macska aidses.
2018. máj. 31. 11:06
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

De remélem macskának való fehérjére gondoltál...

Miért nem viszed el orvoshoz? Valami baj történik ha megvizsgálja egy szakember?

2018. máj. 31. 11:29
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Ivartalanítás célszerű lenne, hogy ne verekedjen meg csavarogjon annyit, plusz féregtelenítés.

Nem tudom, mennyire kórosan sovány a cicád, ilyenkor nyáron az én macskáim is lesoványodnak, mert nagyon sok bogarat megesznek, tápból pedig kevesebb fogy. A szőrük jó része a tavaszi vedléskor kihullik, ettől is jóval vékonyabbnak tűnnek, pedig egészségesek. Aztán télre megint meghíznak és téli bundát növesztenek.

2018. máj. 31. 11:35
 9/13 A kérdező kommentje:

Nem gondoltam, hogy beteg. Volt már hasvízkórja olyan 1 évesen, aztán féléve influenzája. Nem vittem orvoshoz, csak a tejébe raktam kis darab c-vitamin tablettát aztán jobban lett.

De igazatok van, jobb ha most elviszem.

2018. máj. 31. 11:37
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Ja, a fehérjeport nem tartom jó ötletnek, főleg, ha emberi fogyasztásra szánták. A macskának nem csak fehérjére van szüksége, jobb, ha neki való eledelt kap, friss húst, tojást, néha egy kis májat, belsőségeket. Ha ezeket nem eszi meg, akkor lehet aggódni.
2018. máj. 31. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!