Mivel játsszon a macska? Ötleteket kérek!
Sziasztok! Attól tartok, unatkozik a macskám. Pedig minden nap szoktunk együtt játszani, de az utóbbi hetekben inaktív. (Egyébként egészséges.) Picit játszik és inkább elfordul. Unja. Én már kezdem kimeríteni a kreativitásom mélységeit is, ezért kérek ötleteket, hogy milyen játékot újítsak neki?
Ami van és unja: lézeres játék, tollas pálca, pingponglabda, gumilabda, alufóliagalacsin, szívószál, plüssfigura, plüssegér, kilyuggatott doboz (benne mindenféle mütyürkével), mindenféle zsinórok, cukorkáspapír, kupakok.... igazából tele a lakás a játékaival. :/
9-es: tollasból nem ez a horgászbotos van, hanem ilyen "sima", flexibilis bot, végén festett tollak vannak.
A macskamenta viszont az én cicámra hat, de direkt ritkán adok neki, hogy ne megszokott dolog legyen neki, hanem élmény. De az előző cicáim rám is csak néztek, hogy mit akarok én ezzel?! :)
Unatkozik? Társra vágyik? Magányos?
==> Még egy macska??
Játék már lesz.
(7. vok)
A második link ez lett volna:
Macskamentával bekent Fidget Spinner (De csak a sima háromágú, a kétágú mégjobb)
A hegyeseket azért ne, mert a mancsai kilyukadnak, és ez nagy fájdalommal jár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!