Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogy lehet megtanitaní a...

Hogy lehet megtanitaní a macskáknak, hogy hol végezze dolgát?

Figyelt kérdés
2010. jún. 15. 14:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Minden evés után tedd bele az alomba, ha máshova pisil kakil akkor nyomd bele az orrát és tedd az alomba őt, van helyhez szoktató spray az erre való nálunk bevált(bár nekünk legtöbbször amúgy is alomba csinált..
2010. jún. 15. 14:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Mi anno úgy csináltuk, hogy amikor láttuk, hogy végezné a dolgát, felvettük és ráraktuk a macsakaalomra. Meg még jó sokszor, amikor nem kellett neki, akkor is. Ez egy pár napig nagy odafigyelést igényelt, de hamar megtanulta.
2010. jún. 15. 14:10
 3/7 anonim ***** válasza:
A macskák alapvetően tiszta állatok, így ha egyszer kétszer megmutatod neki a wcjét, már oda fog menni.
2010. jún. 15. 14:14
 4/7 A kérdező kommentje:
Nekem kertbe lenne, azt nem lehet, hogy WC nélkül egy sarokba csinálja?
2010. jún. 15. 14:16
 5/7 anonim ***** válasza:
14:10 -es vagyok, lehet, értelemszerűen a macskaalom helyett abba a sarokba rakod.
2010. jún. 15. 14:25
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2010. jún. 15. 14:25
 7/7 anonim ***** válasza:
14:09 vagyok nekünk is a kertbe van és alomba pisil kakil.......Na persze bevallom valamikor a szomszéd földjét is homoknak nézi de hát ez vanXD
2010. jún. 15. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!