Hogyn szoktassam le őket erről?
Figyelt kérdés
Egy hete hoztunk két kismacskàt, ahonnan hoztuk ott alsoepületben voltak és alnot hasznaltak. Nàlunk kint cicàk lesznek, most a teraszon van a helyük, doboz, kaja, alomtàlca ilyenek. De nagy ritkan hasznaljak az almot a sarokba piszkitanak, es mivel szőnyeges a terasz nagyon büdös van. Igazabol azt szeretnem elérni hogy lejàrjank a kertbe elvegezni a dolgukat. Mit lehetne tenni?2018. máj. 27. 07:56
1/4 anonim válasza:
Tedd oda az almot, ahova piszkítanak. Ott már érzik is a saját szagukat. Aztán az almot kell minél kintébb húzni az udvar felé (mondjuk kétnaponta pár centit). Mikor már kijárnak az udvarra, akkor az almot el kell venni.
2/4 A kérdező kommentje:
Minden sarokba nem tudok almot tenni sajnos. :( van hogy az alomba is sikerul de inkabb melle vagy egy masik sarokba.
2018. máj. 27. 08:38
3/4 anonim válasza:
Ja értem, tehát mindig másik sarokba járnak.... A szőnyegből minél alaposabban ki kellene szedni a szagot. Minden sarokba teríts le nejlont, és hordj rá udvari homokot. Ezzel is lehet csinálni az arrébbhúzós módszert, de őszintén nem tudom, hogy ha több helyre piszkítanak, akkor hogy fog-e menni.
Talán az lenne akkor a legjobb megoldás, hogy egy időre le kéne tiltani őket a teraszról. Nem tudom, el van-e kerítve. Akkor felfedeznék az udvarban rejlő potenciált :)
4/4 anonim válasza:
Szőnyeget ilyenkor érdemes felszedni átmenetileg, mert nem tudod úgy feltakarítani, hogy ne érezzék a szagot és újra oda fognak menni.
Almot tartsd mindig tisztán, és a kajájuktól, vizüktől, helyüktől távolabb legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!