Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Féregtelenítés?

Féregtelenítés?

Figyelt kérdés
5 hetes pici cicát hoztunk.Féregtelenítőt összetörtem,és az érdekében tettem,már tegnap.Így még ma is abból evett.Sajnos máshogy nem tudtam megoldani,nagyon nem akarta megenni.Valamennyit szerintem hagyott is belőle.Így is hat?Sokat jelent hogy kicsivel kevesebbet evett meg belőle?Nem lesz baja a cicának ha nem egyszerre érte meg,hanem több evés alkalmával?
2018. máj. 27. 00:49
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát nem a legcélszerűbb.

Jobban járnál egy ilyennel:

[link]

Egy úgy kell beadni, mintha fecskendővel etetnéd. Mi mindig ilyet szoktunk használni, ezt a legkönnyebb.

2018. máj. 27. 10:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi
2018. máj. 27. 16:45
 3/4 anonim ***** válasza:

5 hetes cicának pasztát kell adni, adagolófecskendővel, a számára előírt adagot. Állatorvos nem mondta el? Sőt be is adja, ha megkéred.

Mi történt az anyjával?

2018. máj. 27. 17:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem mondta az orvos.Vagyis ezt a tablettát mondta.Negyed szemet.Az annya megvan,de a gazdája már most odaajándékozta a piciket. :( Mondtam neki,hogy nekünk kell ez a cica,de még várjunk a szétválasztással.Ha nem hozom el én másnak adta volna.Volt rá sok jelentkező,mert nagyon szép.Egyépkênt nagyon dorombolós bújos.Remélem nem lesz semmi hátránya a korai szétválasztásnak.
2018. máj. 29. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!