Macskával lehet kirándulni? :D
Elég merész ötletem támadt:
A cicákat is hozzá lehet szoktatni a hámhoz és pórázhoz. Lehet velük menni kirándulni mint például egy kutyával például erdőbe, kiránduló helyekre? Mármint ez kivitelezhető ötlet lehet?
itt azt irjak, hogy elmeletileg lehet, de hogy ez kivitelezheto e a gyakorlatban is, ....azt nem lehet tudni.
Amugy eleg fura latvany lennel pl az egri varban egy porazon setalo macskaval. :D
#3 köszönöm :)
Furcsa, mert még senki nem csinálta :D
Azt megjegyzem hogy el szokott kísérni erre-arra önként. Nem városban lakunk, így nincs baj. Persze távolabbi célra póráz és hám :)
Nagyon is macskafüggő.
Sok, sok macskát ismertem eddig, csak nagyon kevés szeret utazni közülük, és kirándulós összesen egy volt.
Ő is csak úgy, hogy vitték táskában, és amikor megálltak valahol, elmolyolt a területet felfedezve, hámmal és pórázzal.
Szerintem sokkal nagyobb a veszély, hogy elvész, bajba kerül, mint hogy megérné.
Mikor mentünk Balcsira nyaralni vittük a cicankat is. És igen mondhatom, az én macskam járt Siófokon a Balaton partján. :)
Ha bárhová megyünk esetleg legyen egy család látogatás,egy étterem, vagy séta, mindenhova visszük, természetesen hám, és porázzal.
Kedves utolsó!
Lenne kedved megosztani velünk, hogyan sikerült a cicádat a pórázhoz, sétához hozzászoktatni? Én gyakorlott cicatartó vagyok, de még egyszer sem volt szükségem hasonlóra. Most ugy tünik, hogy a négy hónapos cicámat pórázhoz és mobilitáshoz kell szoktassam, mert magammal kell vigyem utazásokra.
Köszönöm a segítséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!