Kiscicáknak is kell venni jegyet vonatra és buszra vagy ingyen szállíthatóak?
Figyelt kérdés
Szállító boxban vinném őket, 4en vannak, kb 1 hónaposak lehetnek (talált kiscicák), illetve +helyjegyet is kell ilyenkor venni az olyan vonatokra?2018. máj. 19. 10:31
1/8 anonim válasza:
Mi 30km-t buszoztunk 2 cicával anno, nem kellett semmit fizetnünk.
2/8 Magyari Tibor válasza:
Szerintem csak a közepes és nagytestű kutyáknak kell jegy. Az olyan mintha csomagot szállítanál szerintem.
3/8 anonim válasza:
Barátnőm kb. 10 hetes kiskutyát vitt haza, vele teljes árú jegyet vetettek a kutyának is.
4/8 anonim válasza:
Boxban kutyanak sem kell, macskanak ingyenes.
5/8 anonim válasza:
6/8 anonim válasza:
4-es vagyok, elnézést, akkor ez cégenként egyedi gondolom, én tabaly vittem ingyen kiskutyát a DAKK-kal.
Tőlük:
Kézipoggyász módjára (ölben, táskában, dobozban) szállított kutya szállítása díjtalan.
Forrás:
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
2018. máj. 20. 12:57
8/8 anonim válasza:
Jó, hogy leírom a tapasztalataimat, erre lepontoztok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!