Szőroldó paszta adagolása?
Milyen gyakran kell a macskának a szőroldó pasztát adni? A csomagoláson az van írva, hogy naponta, de ahol vettem állat patikában ott azt mondta az eladó, hogy havonta egyszer... Eddig egy másik fajtát kapott, de arra is az volt írva, hogy naponta, így naponta kapta.
Azért kezdtem adni neki, mert hirtelen elkezdett nagyon sokat hányni, ami eddig soha nem volt jellemző rá, és az állatorvos azt mondta, hogy akkora szőrgombóc van a hasában, amit nem bír kiöklendezni, azt próbálja kihányni. Amióta kapja a pasztát, sokat javult, de még mindig heti egyszer legalább előfordul.
És most monda ugye az eladó, hogy havi egyszer kell adni, szóval lehet, hogy most már a paszta hánytatja? Hagyjam abba az adást?
Én is arra tudok gondolni, hogy úgy értette, egy hónapra elég, amit vettél.
Esetleg, hogy kúraszerűen add neki, szóval hogyha elfogy az egy csomag, amit vettél, akkor ne rögtön kezdd az újat.
De naponta kell neki adni, úgyhogy te csinálod jól. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!