Tegnap a cicamat anyukámék vitték az állat orvoshoz a városba. Mezőkövesd nem olyan nagy város. De nem is olyan kics?!
Mindannyian örülünk neki, hogy épségben hazaért.
Azért legközelebb ZÁRT hordozóban vigyétek el.
Most olvasom hogy meglett a cica!Nagyon örülök hogy hazatalált, gondolhatod milyen szörnyű volt neki eltévedni, és keresni az utat haza.
De nem értem, mi ez az erdő dolog? Hogy felvetődött, hogy azért mert terhes a cica, szüleid kirakják egy erdőben???
Ilyen eszméletlen lelketlen dolog kinek jut eszébe?
Számtalan lehetőség van, hogy ne fialjon egy cica, ivartalaníttatni kell.Vagy valakinek neki adni. Vagy menhelyre vinni.
Kislány! Gondolom lány vagy.Az egész történetből nekem az jön le, hogy téged anyád jól be akart csapni!Úgy csinált mintha ivartalanítani vitte volna a cicádat, de közben csak szépen elengedte, hogy elvesszen!Mert sajnálja az ivartalanításra a pár ezer forintot, meg a cica tartására a pénzt, meg érzelmileg egy sivár valaki, akinek nemhogy egy állat sorsa nem számít, de a saját gyereke érzelmei sem számítanak.
Csak arra nem számított, hogy a cica hazamegy.
Az erdőbe kitevést is úgy magyarázza neked, mintha ő milyen jó lenne, mert nem teszi ki a cicádat.
Sajnos azt kell mondjam, ismertem ilyen anyát, aki ezt csinálta a gyerekével.
És sajnos azt kell még mondanom, hogy téged be fog újra csapni, azt mondja orvoshoz viszi a cicát, de nem oda fogja, újra kiengedi, vagy más alkalommal viszi el, és még messzebb elengedi, hogy többet ne találjon haza. És ha erdőben engedi el, a cicád éhen, szomjan fog halni, mert nem lesz aki adjon neki enni, inni, és nem fog találni semmit.
Én a te helyedben nagyon elgondolkoznék, hogy jobb lenne keresned egy jó gazdát a cicádnak, vagy elvinni állatmenhelyre, mert nem lesz biztonságban.
De legalábbis ivartalanításra menjél te is!Ha ott vagy, talán nem engedi el, de lehet máskor igen.
Nem tudom hány éves vagy, hogy ilyen naiv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!