Meddig fog még nyávogni?
Figyelt kérdés
Most hoztam el egy kiscicát, 3 hónapos. Ő lett leválasztva utoljára a szüleitől, 4. napja van nálam, de folyton nyávog. Ha épp nem alszik, vagy nem játszom vele nyávog, akkor is ha simogatom! Nagyon rossz. Meddig fogja ezt csinálni? Ez nagyon bosszantó, mert nem tudom miért csinálja...nem tudok vele folyamatosan játszani! És hát ugye nem is alszik mindig. Mikor nyugszik le egy macska?2010. jún. 14. 09:20
1/5 anonim válasza:
Szerintem szokatlan neki a hely. Majd abbahagyja ha már megszokja.
2/5 A kérdező kommentje:
de már ez a 4. napja! És mindig úgy nyávog, olyan kérdőre vonóan! Vagy mintha akarna valamit. Pedig nem lehet se éhes, se szomjas, játszom is vele! Meg lehet őket nevelni?
2010. jún. 14. 09:55
3/5 anonim válasza:
Hiányzik neki az anyukája, a testvérei, a régi hely.......azért gondolj bele születése óta ott volt!
Szerintem csak játssz vele tovább szeretgesd, és legfeljebb 1-2 hét múlva megszokja:)
Sok szerencsét!=D
4/5 anonim válasza:
nekem már másnap megszokta de az elején nekem is nyávogott. én mindig simiztem és ölelgettem, kezemből etettem, altatgattam meleg takaróba és olyan lettem volna mint az anyuja és nem hiányzott már neki!
5/5 anonim válasza:
Babusgatni kell, és sokat törődni vele. Esetleg szerezni mellé egy társat. Nem t'om, nekem lenne kiscicám, le se tenném! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!