Elszökött szobamacska mekkora eséllyel talál haza?
Első emeleten lakok, és úgy fest a 3 éves cicám kimászott a bukóra nyitott ablakon (ivartalanított nőstény). Eddig sosem próbálkozott ilyesmivel, de más opció nem maradt, hogy mégis hova tűnhetett el. 2 hónapos kora óta a lakásban él, konkrétan fogalma sincs a külvilágról, nagyon félek, hogy mi lett vele, mindent átkutattam, plakátoltam, kérdeztem, menhelyeken is jártam, hátha leadta valaki, de mivel cirmos macska, nem túl egyszerű beazonosítani, csak az egyik talpán van egy kis forradás, az elég egyedi, mert szegényke megégette régebben.
Két hete tűnt el, attól félek, hogy már nem él, mert szinte semmi esélye sincs, ezzel tisztában vagyok, fogalma sincs a kocsikról, kutyákról, és túlságosan is barátságos idegenekkel, nem nagyon tart senkitől, hisz otthon sose érte bántalmazás. Mekkora eséllyel talál vissza? Kívülről nyilván nem ismeri a házat, szórtam szét az almából is a környéken, hogy érezze a szagát, meg macskakaját is dugtam el bokrokhoz, de nem fogyott belőlük. Egy darabig kértem szabadságot, és sokat tébláboltam az utcán, hátha felbukkan, de már kénytelen vagyok dolgozni járni és csak esténként, meg reggel tudom keresni. :(
Rettentően aggódok, szerintetek van esélye, hogy hazakerül?
De jó! Nem ment messzire a cicus :D
Állítólag 8 kmről hazatalál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!