Szilikonos alomból a kakit bedobjátok a vécébe?
Figyelt kérdés
Kezdő almozós vagyok. Nem gond, hogy egy csomó szilikon kavicsocska is hozzátapad? Nem okozhat dugulást?2018. ápr. 30. 20:38
1/5 anonim válasza:
Feloldódnak a szilikonos alomdarabok a vízben.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2018. ápr. 30. 20:48
3/5 anonim válasza:
Én külön fedeles kukában gyűjtöm a végterméket, de szerintem nem lenne gond a wc-vel se.
4/5 anonim válasza:
De lenne, a szilikon felszívja a nedvességet, ezért nem szabad az almostálat a fürdőszobába tenni. Táskákban szoktak lenni szilikongolyócskák, hogy másik példát mondjak, ugyanezért.
Szóval ne tedd a wc-be, mert eldugul.
Háztartási szeméttel a kukába.
Biológiailag lebomló almokat lehet lehúzgálni a wc-n, mint ez, pl.
a Cat's Bestről jókat írnak, és fressnapfben is kapható.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem magát az almot dobnám a vécébe, csak a 12 hetes cica apró kakiját a néhány szilikon darabkával, ami lerázás után is hozzátapad.
2018. máj. 2. 09:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!