Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért néz a macskám minket,...

Miért néz a macskám minket, mikor s párommal szeretkezünk?

Figyelt kérdés
mit lehetne vele csinálni, mert eléggé zavaró?
2010. jún. 13. 17:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%
minket meg a kutya nézne, ha nem küldenénk ki :P
2010. jún. 13. 18:13
 12/18 anonim ***** válasza:
38%
Vegyétek be a partiba :D
2010. jún. 13. 18:13
 13/18 A kérdező kommentje:

Igen, ezért ki kellett írni egy kérdést, azt hiszem ezért van ez az oldal, de kérlek javíts ki ha tévedek!

Azért nem zárom ki, mert harmonika ajtóm van, amit ő ki tud nyitni. Nem fogok neki csontot adni, mert ez nem kutya.

Úgy vettem észre, hogy elég feltűnő, mikor felugrik az ágyamra a fejünk mellé és csak ül és néz, és akkor mindig meg kell egy kicsit lökni h menjen már el.

Attól, hogy még sok más kérdésemen kívül ezt is kiírtam, sajnos nem ez a legnagyobb problémám.

Köszönöm az eddigi igen "sokatmondó" válaszokat (tisztelet a kivételnek)

2010. jún. 13. 19:30
 14/18 anonim ***** válasza:
63%

Akkor zárd be a wc-be, fürdőszobába, stb.

Vegyél egy boxot, amibe bele tudod tenni ha kell, így maradhat a szobádban is.

Cseréld le az ajtót.

Kérd meg a párodat, hogy a harmónika ajtóra szereljen belülről egy kallantyút.

ui: pedig én szőke vagyok...

2010. jún. 13. 20:27
 15/18 anonim ***** válasza:

De poén, és ott ül, és bámul? XD lehet, egy macskabőrbe bújt ember, akit elváltoztattak :D

nah, viccet félretéve, sztem is zárd be vhova, min egy boxba, engem is zavarna :D

2010. jún. 13. 22:30
 16/18 anonim ***** válasza:
50%

Én teljesen megértem a kérdezőt. A mi cicánk is ezt csinálja. Amikor kizárom a szobából, akkor pedig elkezd nyávogni valami borzasztó hangosan. Egyszer pedig a cica éppen aludt amikor elkezdtük, szóval nem zártam ki; a gond csak ott volt, hogy kb az aktus felénél felébredt és elkezdet körülöttünk járkálni (gondolom játszani akart). Amikor pedig nem figyeltünk rá, megharapta a párom lábujját!!

A megoldás szerintem is az, hogy ki kell zárni és odaadni neki a kedvenc játékát, hátha azzal elvan egy darabig.

2010. jún. 14. 08:39
 17/18 anonim ***** válasza:
Ez van, meg kell nevelni az állatokat. A macska öntörvényű de azért tudja már ki a főnök! Szeretem az állataim de azért nehogy már ő irányítsa az életem! Nem kell elkényeztetni. Az én macskám is azt csinál amit akar, de ha én teszek valamit, pl kirakom, akkor el kell fogadnia!
2010. jún. 14. 08:49
 18/18 A kérdező kommentje:

Boxba már próbáltuk betenni, csak nagyon nyavajgott, de wc-be még nem, és valószínűleg az lesz a vége.

Ui.: nem hajszín kérdése..

2010. jún. 14. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!