Kb. egy hét múlva lesz kiscicám, de a szobám tele van vezetékkel. Meg fogja őket rágni? Hogyan előzzem meg?
Figyelt kérdés
2010. jún. 12. 23:43
1/4 anonim válasza:
Sok cicám volt már de sosem rágtak vezetéket, legfeljebb játszottak vele ha lógott... de azt odaragasztottam a falhoz és kész. Ami nem mozog, gurul vagy akármi az nem érdekli őket.
2/4 anonim válasza:
Az enyém amikor kicsi volt rágta őket, de nem bírt el velük a kis fogaival. Kb. 6 hónapos korára teljesen kinőtte ezt a hobbiját.
Csak a hálózati vezetékek lehetnek veszélyesek. Ha azok között van lapos kéteres (borotvavezeték), akkor azt váltsd ki vastagabb szigetelésű kábellel, vagy ügyelj arra, hogy csak felügyelet mellett legyen csatlakoztatva.
3/4 hell-ikon válasza:
Azért van rá esély, hogy bepróbálkozik némelyiknél.
Nekem macska rágta már szét fülhallgatónak a vezetékét, vasalóét.
Amivel csak megpróbálkozott:
A számítógépek közötti hálózathoz használt vezetékkel (nem tudom mi a rendes neve:)), adsl modem kábellel. Ezeket csak azért nem rágta szét, mert időben fülön csíptem és kapott egy taslit érte.
4/4 hell-ikon válasza:
Ja, vasalóvezetéket természetesen felnőtt macska rágott meg:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!