Ellés? Mit tehetnék érte?
Sziasztok!
Kezdjük éppenséggel a legelejéről. Van egy cicánk, Maszat. Maszat egy 2 éves lány cica, akinek most nyáron lett volna tervben az ivartalanítása. Addig fogamzásgátlót kapott volna.
Történt viszont az, hogy a fogamzásgátló rendszeres adása mellett lett vemhes. Ezt egészen a hasa látványos megnövekedéséig, ami ugye az utolsó két hétben következik be, nem vettük észre, akkor azonnal abbahagytuk a tabletta adagolását neki.
Tudtuk, hogy a napokban fognak megszületni a kicsik, készítettünk neki ellő helyet is. Viszont nem oda fialt, eddig 1 kiscica született, de őt amikor megtaláltam az almon kívül, teljesen hideg volt. Most össze vissza járkál, bezártuk a kamrába, és odaraktuk az előkészített kis "fészket" is neki. Viszont nem stimmel valami, össze vissza járkál.
Mit tehetnék érte. Anya nem engedi, hogy megnézzem hogy van, nehogy megzavarjam. Én viszont nagyon félek és aggódok miatta!
Kérlek szépen, ne hordjatok el engem büdös szaporítónak! Amikor észrevettük, túl késő volt! Köszönöm szépen az értelmes, segítőkész válaszaitokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!