Hogyan lehet megtanítani egy macskát, hogy ne bántsa a gyereket, meglehet egyáltalán?
Menhelyi cica, felnőttekre soha nem támad csak a kicsikre(9honapos, 4éves). Van, hogy szó szerint vadászik rájuk. Meglapul és rájuk ugrik. Ilyenkor jól rákiabálok, anyum rá is csapott már mikor ő vigyázott rájuk, de csak csinálja.
Mit lehetne tenni? A picinek a kis arcát karmolta meg. Párom már szaműzné a macskát.
Van valami módszer?
Kérdező kommentje:
"Nem foglalkozik a cicával a nagy. A kicsi meg még nagyon kicsi. A nagy az elején szeretgette, soha nem bántotta. Nem elmenekül vadászik rájuk mint kint a madárra. Ugyan azt csinálja."
Jaj de nagy trauma.
Itt az egyetlen akinek nem megy a szövegértés az te vagy. Tipikusan az az ember vagy, aki szemben jön a pályán és mindenki mást néz hülyének..
Elég érdekes gondolkozásod van, szerinted a kérdező egy rossz ember, csupán azért mert a gyerekei érdekeit nézi.
Te meg maga vagy a megtestesült tökély miközben le mersz írni ilyet egy ártatlan gyerekről..
(Mi van ha a macska kikaparja a szemét?)
"Nem tudom, annyi biztos, hogy a gyerek felfogja, hogy ne zaklassa a macskát, vagy ráfizet."
(Holott nem egyszer le lett írva: A GYEREKEK NEM BÁNTOTTÁK A MACSKÁT!)
Itt igazából ki is állítottad a szegénységi bizonyítványodat, azóta pedig csak ásod magad egyre mélyebbre.
Az, hogy a te életedben nincs olyan EMBER aki igazán fontos lenne neked, szintén sokat elárul, és nem más tehet róla.
"A gyerekek nem bántották a macskát!"
Én pedig nem egyszer leírtam, hogy a kérdezõ hozzáállásáról van szó. És ki írta ezeket? A kérdezõ. Szövegértés #7. Ki ássa magát mélyebbre? xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!