Macska VS. Medence. Mit javasoltok?
Sziasztok!
Adott egy 1450nm-es kert, ami szinte végig napos, és a lányaim (3 és 4 évesek) majd megtikkadnak a melegtől. Van egy felfújható napfénytetős medencénk, amiben iszonyatosan élveznék a pancsolást.
Igenám, de vagy két k..... macska a szomszédban. Imádom a cicákat, de ezek nem normálisak. Akár a gyerekbe is beleharapnak ok nélkül....
Na ez a két macska a szomszédé, és az ő medencéjét egyik este szanaszét szaggatták a macskák.
Mit tudok csinálni, hogy az enyémet ne tegyék tönkre?
Légpuska:D
Ha meglátnám a macskát, megfognám és úgy eldobnám, ahogy a kalapácsvetőknél szokás, lehetőleg valamelyik ház falán csattanjon, akkor nem jön. Vagy fogd meg és dugd egy vödör vízbe (nem kell belefojtani, csak egy kicsit beletunkolni).
Porlassz az anyagra hígított citromleves vizet. Olcsó megoldás, és a legtöbb macska undorodik a citrus illattól, úgyhogy messze elkerüli.
De előtte próbáld ki, nem mar-e foltot a citromlé az anyagba. Amióta egyszer a felborult citromlé eltüntethetetlen foltot mart a konyhakőre, tudom, hogy vigyázni kell ezzel...
Annak üzenem, aki kritizált, hogy nem utálom a macsekokat, és a lányaim is tudják, hogy kell őket kezelni,mivel benti cicánk nekünk is van, de ő nem megy az udvarra!
A citromfüvet és a citromlét megpróbálom!
A kutya nálunk nem jó, mert állandóan mérgezik, ölik őket, ezért is van rengeteg macsek.
Köszönöm a normális válaszokat!
És nem vagyok állatkínzó!
Na mi van tirpák banda fáj az igazság mi? Ha választ kértél akkor ne pontozd le a válaszadókat te köcsög!!! Arra hogy vegyél kutyát miért kell rossz pontot adni? mi? akkor legyél állatbar5át é ssemmisítsék meg a cuccaid.
Ha meg mégegyszer lepontozol akkor emailen keresztül megkereslek és úgy lepontozlak élőben hogy majd örülsz neki. Most nagy a pofád mivel gép elött ülsz. ahelyett hogy örölnél a válaszoknak fikázod te kis macskamanó.
Kedves 01.42 és gondolom utolsó is egyszemélyben. Ha már egyszer hülye vagy nincs mit tenni.
És valószínű, hogy falucskád rendőrei is hülyék. Tök mindegy, hogy idegen állat van-e a telkeden, vagy a JóskaPistáé vagy a sajátod, ha az egy gerinces, nem lehet megkínozni. Amúgy meg a jegyzőhöz kell menni az állatkínzással. Mielőtt okos vagy, gondolkozz.
Nah köszi a lepontozást...
Szeretem az állatokat, vannak nekem is és nincs semmiben sem hiányuk, nagyon szeretjük őket. Egy kutya és egy macska van és nem korzóznak szabadon a szomszédban, a cicus benti. Van rendes kerítésem, ha az én állatom nem megy ki, akkor másé se jöjjön be, (ha meg betéved viselje a következményeit, és inkább én dobjam ki a kertemből, mint hogy a kutyám tépje szét.)
13:18
Miből gondolod hogy ő pontozott le?!!!!!!!!!!?????????
Mit kell itt egyből fenyegetőzni?!?!?!?
Ha nem tudnád a válaszolók is pontozhatnak!!!
És ha te vagy a 01:42 is akkor meg ne is csodálkozz hogy MINDENKI le fog pontozni mert egy állatokkal való kérdésre általában nem az állatok kínzásáról kérdeznek!!!!!!!!!!!
És ha tudnál olvasni látnád hogy írta:"Imádom a cicákat, de ezek nem normálisak."
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szóval fenyegetőzni meg állatot kínozni menj máshova!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!