Igaz, hogy a macskák minden bútort tönkre tudnak tenni a karmaikkal?
Figyelt kérdés
Bársonnyal bevont bútorok vannak főleg a lakásunkban. Intsek nekik búcsút, ha bevállalunk két cicát?2018. ápr. 7. 10:45
1/20 anonim válasza:
Szerintem tehetnek bennük kárt a macskák ha rajtuk élesítik a karmaikat vagy össze is szőrözhetik. Ha veszel nekik erre a célra gyártott játékokat, kaparófát, mászókát, stb... esetleg csökkentheted a károkozás esélyét, de szerintem ez sem garancia. Talán azzal jársz a legjobban, ha a macskákat nem engeded be minden helyiségbe, csak oda, ahol nem kell ennyire félteni a bútorokat.
2/20 anonim válasza:
A macska is imád, ha kézhez van szoktatva.
A miénknek van kaparófája, azt kaparja csak.
Mondjuk lehet én sem vállalnék be bársony kárpitozáshoz két macsekot.
3/20 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom, lesz olyan bútor, amiben kárt fognak tenni. Nálunk egy cica van, minden szobában van kaparófa, kaparószőnyeg, szóval van hol kaparjon. Ennek ellenére van egy-két olyan bútor, amit előszeretettel kapar. Rászólunk, tudja, hogy nem szabad, de ha ő ott akar kaparászni, akkor ott kaparászik. Pedig a miénk egy igazán kedves, nem bosszúálló, nagyon jó cica. Nem okozott különösebb kárt, de egy függönyön és egy fotelen látszik, hogy van cicánk. Amúgy használja az összes kaparófát is.
4/20 anonim válasza:
Nekem 2 macskám van és van nekik kaparófájuk de így is kaparják az ajtófélfát meg a padlás feljárót sőt még az ágyam keretét is.
5/20 anonim válasza:
Ha a bútort félted akkor a cica egyértelműen felejtős.
6/20 anonim válasza:
Első. Ugyanúgy a kutya is kárt tud tenni a lakásban, ha megrágja, lepisili a bútorokat. Ismerősöm magában hagyta az akkor még kiskutyáját a házban, mire visszajött a szőnyegek szét voltam rágva, virágok leborítva, WC papír széthordva és szétrágva, a papucsok se úszták meg. Szóval minden állat kárt tud tenni.
7/20 anonim válasza:
8/20 anonim válasza:
Nem minden állat okoz kárt ilyen pl: hörcsög, tengerimalac,nyúl,teknős,halak, bármilyen fajta hüllő,patkány,degu,csincsilla persze ezek ketrecben,terráriumban való tartására gondolok de ha az ember otthon van és figyel rájuk szinte mindegyiket ki lehet engedni.
9/20 anonim válasza:
8. válaszadó te nem olvastad az előtted válaszadó macska tartók válaszait? A macska akkor is kaparja a bútorokat ha van kaparófa.
10/20 anonim válasza:
A barsony butorokat nem bantja nalunk a macska, inkabb a bort szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!