Sziasztok!Nagyon-nagyon szeretnék egy kis cicát, de anyu nem engedi mert már van egy kutyusunk és összevesznének. Mit tegyek? Annyira tetszenek a pici cicák.
Nme biztos hogy összevesznének. Az én kutyám például csak a saját macskáinkat nem bántja.Jól szót kell érteni vele :) Szerintem,ha időben összeszoktatod őket nem lesz gond. Hacsak a kutyád nem esküdött fel a Föld macskapopulációjának likvidálására :D
2010. jún. 11. 21:49
2/12 anonim válasza:
A cicák egyszer megnőnek. És lehet hogy egész nap haza se jönnek csak enni, és verekednek és megkarmolnak ha olyan a kedvük stb. Ennél jobb indok kell ha macskát akarsz. Ha pedig a kutyátok nem valami megrögzött vadászó fenevad akkor meg fogja szokni a kutyát.
2010. jún. 11. 21:50
3/12 anonim válasza:
bocs a macskát
2010. jún. 11. 21:51
4/12 anonim válasza:
az, hogy tetszik kevés: egy macska 12-15 év felelősség
pénz kell kajára, oltásokra, ivartalanításra, orvosi ellátásra, takarítani kell utána, etetni kell, ápolni kell, ha beteg, játszani kell vele
a kutya meg általában nem eszi meg a macskát, de te tudod, milyen a kutyád
2010. jún. 11. 21:51
5/12 anonim válasza:
nem mindig vesznek össze de nézd azt hogy jó ötlet lenne 1 békát és 1 kígyőt összezárni?amúgy meg csak 1 kitalálció igen szoktak veszeketni a macska meg a kutya de megvannak egymás melett nem 1 embernél látam ilyet
2010. jún. 11. 21:53
6/12 anonim válasza:
Hát nemtudom szerintem minden normális ember akinek megfordul a fejében,hogy állatot akar, számol a következményeivel is...szerintem ezt ő is átgondolta (kedves kérdező erősíts meg hogy igazam van) :D első voltam
2010. jún. 11. 21:54
7/12 A kérdező kommentje:
Igen, számoltam vele. Gondoznám. Nem hagynám magára.
2010. jún. 11. 22:34
8/12 anonim válasza:
Fogadj be egy kóbor cicát, nagyon hálás lesz!
Olyat válassz akihez a szíved húz és nem bánod meg, még jobb ha a cicus választ ki téged. Én anno azért fogadtam be egyet mert pacsit adott arra a kérdésemre hogy "hát te meg mit keresel itt?" - megválaszolta: befogadót, gondozót :)
A cicust nagyrészt tartsd bent, a kutyát meg kint és akkor nem lesz gond. Mindkettőt nevelni kell (persze nem bántva) különben elkanászodnak. De hogyha van kutyád biztos tudod.
Ja, és ha kóbor cicust gondozol, akkor biztos jobb élete lesz mint az utcán.
2010. jún. 12. 02:09
9/12 anonim válasza:
Ha a kutya nem valami örökmozgó, fékezhetetlen terrier származék, akkor talán menne az összeszoktatás. Én eleinte elkülöníteném őket, hogy a kutya rajtam szokja meg a macska a szagát, aztán óvatosan, felügyelet mellett ismertetném össze őket, úgy hogy mindkettőre egyforma figyelmet fordítok.
De csak találgatni tudok, mert nincs tapasztalatom az összeszoktatában.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!