Hogy szoktasam oket ossze?
Szoval van egy cicam 7 honapos
Baratmom szuleihez jottunk
Nekik van egy masik cicajuk.
Mind a ketto harcolni akar..
Az mi cicank fel tole szoval nemcsak hogy fujj de reszket is tole
A masik az meg kinti macska szeret csavarogni szandekosan keresi es kovetne... tegnap erkeztunk
Amikor elakartam csititani nekem ugrott a, macska...
Mit tudnank csinalni?
Egy szobas haz.
Pedig szoktatásnál bizony el kell őket zárni egymástól legalább egy hétre, majd fokozatosan megmutatni egymásnak.
Új cicának meg előtte még az új helyet is kell szoknia.
Nagyon vigyazok a cicamra.
Ket hetet vagyunk itt
De az en cicam fel a masiktol
Az meg kovetne es tamad...
Most volt egy ossze ugras amikor a masik macska elkezte ingerelni.. elakartam vini az meg ram mordult es az en cicam erre neki ment utana meg hatra ugrottam es o meg bebujt a szekreny ala. Utana meg a masik ahogy elakartuk vinni karmolt morgot meg nyavogott. Csak egy legter van . Feltem az enyem..
Nemcsak szobákba lehet bezárni macskát hanem más helyiségekbe is: fürdőszoba, konyha, előszoba (túl kicsi ne legyen). Valamelyikbe a helyi macskát kellene bezárni, a tied melletted legyen. Nyilván nem 24 órára gondolom, ha kinti-benti. És akkor így fokozatosan kellene, hogy megszokják a másik jelenlétét, úgy, hogy két helyiségben vannak.
A helyi macskát nehogy kizárjátok a házból az udvarra, mert még elmegy. Esetleg azt hinné, hogy a te macskád a helyére jött.
Nem semmi ilyenrol nincs szo
A masik cica reggel elmegy es du vissza jon
Addig az en cicam boldog haha minden fele jarkal . De amikor visszajon mar rohan vissza a helyere vagy a kozelembe legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!