Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Született 4 kismacskánk, most...

Született 4 kismacskánk, most 4 hetesek és az egyik nem akar enni mit csnáljak?

Figyelt kérdés
már 3 rendesen eszik már 1 hete. a 4.meg még a közelébe se akar menni az ennivalónak úgymond undorodik tőle. az anyának meg már elfogyott a tej még ugyahogyvan néha szopizik.de nincs hasa és csak nyíg egész nap. a többinek tejet tejbegrízt és mostanában ijen nekik való eledelt szoktam adni.Szerintetek mitcsináljak azzzal a 4. cicával hogy ő is egyen???
2010. jún. 11. 14:31
 1/4 anonim ***** válasza:
6-8 hetes korukig jó ha szopnak, adj vitaminban gazdag tápot az anyának így lesz teje.
2010. jún. 11. 14:45
 2/4 anonim ***** válasza:

Az én kiscicáim 1 hónapósak és 2 kandúr nem igazán eszik, az egyetlen nőstény meg mindenki fejadagját bevágja...rá inább azért kel vigyázni h ne egye túl magát. Az anyuka még szoptatja őket és néha elkeseredik amikor kölykök a tálkához mennek és nem ő hozzá pedig az anyuka nagyon próbálkozik h az ő pocija közelében legyenek.

Kandúrokkal én addig nem fogok aggódni amíg ilyen szépen fejlődnek. Szerintem te se aggódj amig egészségesek.

Lehet az én eddigi cicáim nem szereték a tejet de ez rizikós, mert lehet hogy az anyukájuk bírja a laktózt de a kölykök nem (igaz kiscicák legtöbbször bírják még a tejet rosszul lét nélkül, de akkor is jobb már ha tabu a tehén tej)

4. cicád ha egészséges akkor úgyis utánozni fogja a többieket, ha viszont azt látod h rossz a kedve és játszani se akar akkor állatorvos a megoldás mert baja lehet.

Minden jót kívánok:)

2010. jún. 11. 14:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Én a helyedben szereznék egy csepegtetőt és külön adnék neki macskatejet (vagy laktózmentes langyos tejet). Lehet, hogy a meleg miatt nem akar enni, ilyenkor nekünk, embereknek is kisebb az étvágyunk. Mindenesetre próbáld meg, hátha így hajlandó a "kis nagysága" fogyasztani. :)

Majd írj, hogy mi a helyzet!

2010. jún. 11. 15:09
 4/4 A kérdező kommentje:
nem aza baj 3. hanem az hogy magától nem eszik. anyatejet tud inni. a csepektető meg hülye megoldás mert attól nem magától fog enni.
2010. jún. 14. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!